hur att delta i Super Bowl

hur att delta i Super Bowl

Om du älskar fotboll, då du lever för Super Bowl. Varje år den största spelet på halster matchar bästa laget från AFC och NFC i en Clash of the Titans som ger en Champion. Nåväl, glöm att ha chips och dip på din väns hus, här är en spel plan för hur att delta i Super Bowl personligen
1 .
Gå till nfl. com och ange en slumpmässig dragning av att köpa ett par biljetter till Super Bowl. Varje år ger NFL 500 personer chansen att köpa biljetter till Super Bowl. Bara skicka in en begäran mellan den 1 februari och 1 juni föregående år och du kommer att tas upp. De detaljerna är på plats. Dina chanser kan vara smal, men det är förmodligen det billigaste sättet kommer du att delta i Super Bowl utan att arbeta där.
2.
Köpa biljetter av en biljett mäklare. Även om "skalpera" är tänkt att vara olaglig, har biljett mäklare poppade upp över hela webben. Men du kommer betala topp dollar. Det finns swap också sajter som stubhub. com där människor med biljetter kan sälja dem direkt till dig.
3.
Få nära med dina vänner och familj. Bortsett från NFL har sin lotteri för skottet att köpa biljetter, de lag som spelar i Super Bowl får också ett visst antal platser. Men det bygger på att människor som har varit innehavare årskort. Företräde är en stor sak här, så hittar kompis som hade biljetter vidare från generation till generation. Då erbjuda honom en massa pengar och göra några stora favörer för honom runt huset.
4.
Swing av auktionssajter. Kom ihåg att du är i en budgivning situation, så himlen är gränsen för priset. Sanningen ska fram, om du är villig att betala ett par tusen spänn, du är bättre att bara gå till en mäklare och spara dig själv huvudvärk. Men om du älskar spänningen av att försöka bjuda över nästa kille, sedan med alla medel gå för det. Bara vara säker på att du köper från någon med en stark säljare betyg.
5.
Arbetet Super Bowl. Okej, detta kanske inte idealisk, men åtminstone att du är där. Och beroende på vad jobb du har, kanske du har en ganska bild av spelet. Det här alternativet är bäst för den som arbetar i staden där Super Bowl spelas. Det är oftast beslutat om 18 månader i förväg. Så skicka in din CV och se om de anställer ytterligare händer för det stora spelet.
6.
Få lite fotboll referenser. Journalistkåren är enorm på de största spelet i fotboll. Om du arbetar för ett företag som täcker händelsen, erbjuder sig att hjälpa den dagen. Du kan ha fastnat göra tråkiga jobbet som att ha en belysning modul för en fotograf, men vem bryr sig, kommer du vara inne.
7.
Arbeta för sponsorer. De tillbringar en massa pengar, så i gengäld får en massa biljetter. Så, om du arbetar för ett av dessa företag, börjar sniffa runt om vem som kan få några biljetter avkunnats för dem. Då slugt suga upp, flagrant betala dem eller erbjuda sig att göra några fina gynnar att göra deras liv enklare.


Relaterade artiklar


hur man byter 1911a1 fast siktet
inomhus vattenparker i Sioux Falls
Hur bearbeta älgkött
måltidsförslag & mat för att få för camping
hur man byter blad raseri Broadhead
Hur man använder en Tom Brown jr.
När börjar rådjur säsong i Texas?
öppen eld säkerhetsbestämmelser
hur man kan stoppa kött från hålla sig till en GI högtidsdräkt
Hur man använder en 3-punkts qd taktiska gevär lyftsele