hur de ska följa Le Mans Series racing

hur de ska följa Le Mans Series racing

Ett av de mest populära biltävlingar runt om i världen är 24 timmars Le Mans. Det är en ansträngande 24-timmars race testa varje förares styrka och möjligheter. Från denna ras har kommit den amerikanska Le Mans-en grupp av tävlingar bygger på begreppet 24-timmars Le Mans
1 <. . br> Vet
klassificeringarna. Det finns fyra klasser i Le Mans Racing med de två översta är LMP1 och LMP2. De två nedersta klasserna är GT1 och GT2.
2.
Förstå hur förarna tävla. Alla klasser tävlar samtidigt under ett Le Mans. Ett övergripande segraren kröns liksom en vinnare från varje klass.
3.
Know kursen. Ett Le Mans lopp är unikt eftersom en del av banan består av verkliga vägar. Detta tillför en svårighetsgrad. Dessa vägar är svåra att manövrera i toppfart eftersom de inte är släta, ras-spår kvalitet ytor.
4.
Uppskatta varaktighet av loppet. Undertecknandet av Le Mans racing är den tid förare tillbringar bakom ratten. Små tävlingar förra färre än 3 timmar medan höjdpunkten-24-timmarsloppet på Le Mans-är en 24-timmars strid.
5.
Identifiera antalet förare i varje tävling. På grund av längden på Le Mans lopp mer än en förare krävs. Två eller flera förare måste uppvisa underbar lagarbete för att vinna ett Le Mans.
6.
Förstå principen bakom bilarna. Le Mans Racing är lika mycket ett uthållighetsprov för bilarna som det är för förarna. Bilarna måste tåla timmars körning i toppfart med få depåstopp. Detta har lett till häpnadsväckande innovationer.

Tips och varningar


 • En bilens vikt, hastighet och effekt avgöra vilken klass det kommer att tävla i. Bilar i LMP1 och LMP2 är Mans prototypbilar speciellt framtagen för racing. Bilar i GT1 och GT2 är produktionsbaserade bilar som Corvette eller Aston Martin.


 • Relaterade artiklar


  hur man njuta av en levande NFL-match
  hemmagjord låda läger chuck
  hur man identifierar en brunswick bordsmodell pool
  hur du kan få en hiss kran på en båt
  Woods används för att göra engelska långbågar
  hur man kan stoppa nypa lägenheter med hopfällbar cykel däck
  typer av släpvagnar för segelbåtar
  Saker att göra i Nordirland för barn
  hur man blöda en Rockfish
  hur man tvättar en flytväst