hur du väljer en NFL upprörd

hur du väljer en NFL upprörd

Folk älskar att satsa på NFL-spel om det är att spela den punkt spridas på ett kasino eller bara en enkel kontor pool. Inga riktiga pengar kan göras, men om man inte kan hitta match-ups som gynnar en potentiell upprörd. Helt enkelt gissa på spel och hoppas på en orolig inte kommer att få jobbet gjort. Följ dessa tips för att välja en NFL upprörd
1
Lär dig allt du kan om NFL. . . Att ha en grundläggande kunskap om fotboll är allt gott och väl men kommer inte klippa senap när du försöker plocka en NFL upprörd. Lär dig mer om lag och tränare. Känna till skillnader i spel ringer och offensiva och defensiva system i varje lag. Detta hjälper dig att du ser en match-up som är gynnsam för en upprörd.
2.
Kännedom om tidsplanen och titta på fällan spel. Säg, till exempel, är än en obesegrad laget spelar en winless lag i vecka fyra av NFL ordinarie säsongen. Undersök obesegrade lag schema. Har winless teamet har en rivalitet spel eller en exceptionellt svår motståndare en vecka efter att ha spelat winless laget? Om så den obesegrade laget kan se framåt. Detta är ett exempel på en "fälla game" och är bra för en upprörd plocka.
3.
Var uppmärksam på vad experterna säger. Titta ESPN och NFL Network och logga in på olika hemsidor för att läsa förhandsvisningar av kommande NFL-spel. Ofta kommer NFL upprör förutsägas genom dessa experter. Kom ihåg att det finns en anledning till att de får betalt stora summor pengar för att analysera NFL. Om en stor andel av experter förutspår en upprörd det är nog en bra idé för dig att göra detsamma.
4.
Vet de två lag som spelar mot varandra och den historia de har att spela mot varandra. Antag att Cleveland är 3-1 och Miami är 1-3. Nu låt oss säga att Cleveland saknas några spelare på grund av skada och alla tecken finns där för en upprörd. Men vad händer om Miami inte har vunnit i Cleveland i lagets fem senaste försöken och just det här spelet spelas i Cleveland? Ungefär som i livet, upprepar historien sig i NFL.
5.
Följ punkt spred sig över hela veckan. Efter spridning kan du se vilka lag som andra människor sätter sina pengar på. Om ett lag är sju punkt underdogs på måndagen och sex underdogs punkt genom Fredag det betyder att många människor sätter sina pengar på upprörd under veckan.
6.
Inte gör några NFL plockar före fredag (om möjligt). Mycket kan hända i NFL mellan slutet av Monday Night Football och söndag eftermiddag. En spelare som fanns föregående vecka kan vara ute nästa. Ibland coacher kommer att vänta till sista minuten för att tillkännage vem exakt har börjat för sitt team på söndagen. Ett spel som såg bra för en upprörd plocka på tisdagsmorgonen kan ha en helt annat synsätt kommer fredag kväll.
7.
Bli inte avskräckt lätt. Det finns en anledning till att det kallas en "upprörd plocka. " Om du tar en NFL upprörd och det inte går din väg än att försöka igen nästa vecka. En upprörd av en stor storlek kommer inte att hända varje vecka i NFL. Håll på det och du hittar din post kommer att öka vecka för vecka.


Relaterade artiklar


hur man använder Bushnell Avståndsmätare
tillbaka land söktekniker
måltidsförslag & mat för att få för camping
hur att täta en hjort kniv handtag
DIY: glasfiberbåt reparationer
hur man kan stoppa nypa lägenheter med hopfällbar cykel däck
häst döma information
Hur man använder en flytväst
hur du ställer in en militär tält utan stänger
hur fästa kablarna till vinschar