hur har två favorit NFL-lag

hur har två favorit NFL-lag

NFL ordinarie säsongen betyder heja din favorit lag till seger. Hur är de människor som har mer än en favorit NFL-laget? Ibland med mer än en NFL-laget att hurra för kan vara lite knepigt. Här är hur man blir ett fan av två olika NFL-lag
1
inte rot på två NFL team. . som är konkurrenter till varandra. Att vara ett fan av en NFL-laget betyder att hata rival det laget.
2.
Egna varor som representerar både NFL-lag. Om du köper en NFL-laget filt visar upp Lag A köper en tröja med färger i Team B. Köp en tröja av en spelare från båda lagen. Se till att ha lika mycket varor från båda dina lag.
3.
Know lika mycket information om både NFL-lag. Att vara ett fan av en NFL-laget betyder att veta att lagets roster, tränare och spela in. Att vara ett fan på två NFL-lag innebär dubbelt arbete. Kontrollera webbplatser båda lagen under hela veckan för att få nyheter och information.
4.
Gå med i Facebook för e-postmeddelanden från båda lagen. Det sparar tid för att behöva söka efter nyheter på både din favorit NFL-lag. Det kommer också att hålla dig uppdaterad om vad som händer med båda lagen under hela veckan.
5.
Växla mellan vilka NFL team's kläder du bär. Om du bär en tröja från Team A på en måndag bära en skjorta från Team B på tisdagen. Har stolthet i båda dina favorit NFL-lag och göra det känt att de omkring dig vilka lag du följer genom att bära färgerna på båda lagen.
6.
Gå till en sportbar på söndagar. På söndagar under NFL grundserien sportbarer kommer att visa alla spel på ett stort antal TV-apparater. Gå på någon av dessa barer ser till att du inte missar någon av de åtgärder när båda dina favorit NFL lag spela. Detta är särskilt viktigt när de två lagen spelar samtidigt.
7.
Aldrig välja sida när de två spelar lagen varandra. Om du är ett fan av två olika NFL-lag kommer så småningom komma en tid när de två lagen möts. Inte heja på ett av dina favoritlag över den andra. Istället bara titta på spelet som ett neutralt fläkt.


Relaterade artiklar


hur man hittar information om Cage Rage
vilka delar behöver jag för att bygga min egen kö svarv?
hur du tar bort en kontakt från en brun a5
båtliv på Santa Rosa State Park i New Mexico
När börjar rådjur säsong i Texas?
hemlagad propan PANNKAKSLAGG
hur man hålla sig varm skidåkning
hur man lär sig topografi
förteckning över kallt väder överlevnadsutrustning
Småbåtshamn i Maryland