hur man bakluckan på Shea Stadium

hur man bakluckan på Shea Stadium

Tailgating innan sportevenemang kan vara en bra tid. Det är dock viktigt att veta hur man bakluckan på den specifika platsen du befinner dig på. Många arenor och städer har olika regler, lagar och förordningar när det gäller tailgating. Här är hur du kan bakluckan på Shea Stadium
1.
Planera din baklucka för en helg spel som är på kvällen. Detta kommer att säkerställa att fler människor kommer att närvara din baklucka. Det kommer också att ge dig hela eftermiddagen för att njuta av din baklucka innan du skriver Shea Stadium.
2.
Anländer till Shea Stadium parkeringsplats i början av eftermiddagen. Detta gör att du kan få bästa möjliga plats för din baklucka. Det ger dig också mer tid att njuta av din baklucka.
3.
Ta inte med en grill. Öppen eld är inte tillåtna i Shea Stadium parkeringsplatser, även för en baklucka.
4.
Ta mat till Shea. Eftersom du inte kan ta med en grill till Shea antingen laga mat eller plocka upp maten.
5.
Ta soppåsar. Din bakluckan kommer att lämnas ifred av säkerhet och polisen om du håller din baklucka ren. Se till att avyttra alla sopor innan Shea Stadium.
6.
Om du tar med alkoholdrycker Se till att ta antingen röd eller blå plastmuggar. Alkoholhaltiga drycker är inte tillåtna i parkeringsplatser på Shea Stadium. Men så länge du är 21 år eller äldre och dricker från antingen en röd eller blå plastmugg du kommer bli bra. Låt inte någon under 21 år att konsumera alkohol på din baklucka.


Relaterade artiklar


hur man restring en Hoyt byggd ss båge
hur passa utöva i ett pressat schema
Så lägger verklig sportspel online
Hur man knyter en linje till en ring boj
Hur du ser en NASCAR Busch Grand National ras
hur man syn en m1903 Springfield gevär
MerCruiser 5.0L specifikationer
hur man blir en jägare säkerhet kursledaren
hur man bygger en brand utan flinta eller fnöske
hur man går Ultimate Fighting skolor