hur man beräknar promenader per innings nio

hur man beräknar promenader per innings nio

Det finns baseball fans, och sedan finns det baseball knarkare. En baseball fan gillar att gå till parken ett par gånger om året och rot för sitt favoritlag. En baseball knarkaren vet alla detaljer i varje stat i varje spelare i hela ligan. Om du är en baseball knarkare, då måste du beräkna promenader per nio innings av dina kannor av intresse. Det är en av de avgörande faktorerna en chef använder när du gör ett drag ur bullpen. Så här göra matten
1.
Låt tillbringaren att sätta minst 36 innings innan beräkning. När det gäller baseboll, kan siffrorna bli uppblåsta eller titta stjärnornas mycket lätt. Om en pitcher ger upp fem åk i en inning och sedan tas bort från spelet, deras ERA (Intjänade genomsnittliga) plötsligt 45. 00. Statistik är något som är tänkt att vara periodiseras och jämföras över tid. Så ge dem möjlighet att beck 36 innings eller fyra matcher innan värda att bedöma deras promenader per nio innings.
2.
Lägg det totala antalet promenader de har gett upp i varje utseende. Ta bort avsiktliga promenader från denna siffra eftersom den punkt i stat är att isolera kontroll över din kruka. Det är inte rättvist att lägga promenader att tränarna och ledningen tvingade för strategisk baseball.
3.
Räkna det totala antalet innings som pitcher lägrade. I baseball, slog en inning avslutas med inspelning tre outs som pitcher på rapporten. En rolig sak med baseball statistik är att när man läser om en Pitcher's innings lägrade, de refereras som följande: 1 inningen, 1. 1 innings eller 1,2 innings. Men eftersom 1 ut motsvarar 1 /3 av en inning 1,1 egentligen betyder 1,33333 även om det skrivs som 1,1. Så 1,2 är verkligen 1,66667.
4.
Dela det totala antalet promenader kannan har gjort med antalet innings de slog. Till exempel om de gav upp 10 går över 36 innings, då skulle de genomsnittliga 0,2777 promenader per inning.
5.
Multiplicera antalet med 9 eftersom det är antalet innings i en Major League Baseball spel. Så om din kruka gav upp 10 går över 36 innings och tidigare resultat var. 2777, multiplicerat med 9 du skulle sluta med din kruka så att 2,5 promenader per match.

Tips och varningar


 • Justera antalet innings för din liga. Little League spelar 6 innings och gymnasiet spelar 7. Så din beräkning skulle då vara över den tidsperioden i stället för 9.
 • 2,5 promenader per 9 innings är att betrakta som exceptionella i de stora ligorna.


 • Relaterade artiklar


  Polaris Xplorer 400 specifikationer
  hur att cykla PCH med packväskor
  vilken storlek ankare behöver jag till min båt?
  utombordare elverktyg
  hur man bygger vertikala surfbräda rack
  hur du justerar Shimano 200gs STI
  korrekt installation av ankare på en båt
  hemlagad cykelställ
  hur du köper en skoter
  Hur man blir en MLB skiljedomare