hur man blir en Cleveland Browns fläkt

hur man blir en Cleveland Browns fläkt

Cleveland Browns fans har ofta kallats den bästa fansen, inte bara i alla fotboll men i alla sporter. Människor som inte följer Cleveland Browns kan inte helt förstå vad det innebär att vara ett fan av teamet. Jublande för Browns och hoppas att de vinner inte göra en person ett fan av laget. Det är bara början. Här är hur du kan vara ett riktigt fan av Cleveland Browns
1
Forskning historien om Cleveland Browns . Fans av Cleveland Browns är inte bara brinner för det aktuella laget. De brinner hela historia Browns. Jag föreslår inte att du går ut och köper varje bok om Browns. Spendera en timma eller två på nätet och läsa upp om Browns. Läs om den Cardiac Kids, Jim Brown, Bernie Kosar och andra.
2.
Gå till en Cleveland Browns lag butik eller www. clevelandbrownsteamshop. com. Någon av dessa destinationer kommer att ha alla Cleveland Browns varor som du kan tänkas behöva. Browns fans älskar att bära lagets färger oavsett hur väl Browns faktiskt spelar.
3.
Köp en Cleveland Browns banderoll eller flagga. Vid köpet av flaggan eller banner ska du antingen placera den utanför eller i ett fönster som kan ses av någon förbi ditt hus. Detta är det perfekta sättet att låta grannar, vänner, familj och gäster vet vem du är hejar på detta NFL säsongen.
4.
Hate Art Modell. Art Modell var ägare till Browns tillbaka i mitten av 90-talet och är mannen ansvarig för att flytta den ursprungliga Browns till Baltimore. Ingen sann Cleveland Browns fan någonsin kommer att ha något annat än hat och förakt för Modell. Långt efter jag är död och borta Browns fans kommer fortfarande avskyr Art Modell.
5.
Hate Pittsburgh Steelers. Steelers och Cleveland Browns har rivaler i årtionden och troligen kommer att vara rivaler så länge NFL är ca. En sann Cleveland Browns fan inte bara root mot Steelers när Pittsburgh spelar mot Cleveland. En riktigt fan skål mot Pittsburgh varje vecka att Steelers spelar, oavsett vem i Pittsburgh spelar mot.
6.
Öva skälla. Det finns en anledning att en del av Cleveland Browns Stadium är känd som "Dawg Pound. " Svaga och magra "woofs" kommer inte att klippa det.
7.
Gå med Browns Backers. Den Browns Backers Worldwide är den officiella fanklubben i Cleveland Browns. Det finns Browns Backers Klubbar finns i hela landet så spelar det ingen roll hur långt bort du är från Cleveland. Att bli medlem har stora fördelar, bland annat en tio procent rabatt på Cleveland Browns team butiker, ett e-nyhetsbrev och en nättidning. Klubbarna får också Browns fans tillsammans på lokal anläggningar på matchdagar. Jag är en medlem av Browns Backers i NYC och det är fantastiskt.
8.
Titta på Browns spela. Detta kan vara det sista steget, men det är verkligen inte det minsta. Vare sig det är vid Cleveland Browns Stadium, en lokal anläggning eller hemma med några vänner är det viktigt att du ser Browns spela. Som någon som har varit ett fan i Browns sedan födseln kan jag berätta att detta steg är inte alltid lätt. Jag kan dock garantera att titta på Browns med andra Cleveland fans kommer bara att göra din kärlek i teamet växa genom åren.


Relaterade artiklar


en guide för hur du börjar omlastning ammunition
hur man kan kontrollera oljenivån i en Volvo Penta SX drev
instruktioner för vinterförvaring kvicksilver inombordsmotorer och utombordsmotorer
hur du tar bort en Remington 760 karbin bild
hur man rengör gevär gamo luft
Hur du ser på hockey slutspel på nätet
hur du lagrar reloaded patroner
hemgjord lockbete rådjur mineral
hur man kan fånga lera promelas
pH-nivåer i bassängvatten