hur man blir en NASCAR stjärna

hur man blir en NASCAR stjärna

Om du har naturliga köregenskaper och börja tidigt i livet, bli en stjärna NASCAR racing är inte så långsökt en dröm. Börja tävla på lokal nivå och ägna tid varje dag för att utveckla din kompetens, och du bara kan ha en chans att göra det till stock car racing främsta leden
1.
Hitta en lokal bana som säljer grop passerar. Gå dit och prata med förare och besättning för att få in information om vad det innebär att vara förare. Använd Race Track Locator på ChasinRacin webbplats för att hitta en racerbana i ditt område.
2.
Finslipa din körförmåga. Du behöver grundläggande kunskaper innan du kan börja köra på banan, men då tränar regelbundet på banan blir dina färdigheter upp till par så du kan vinna tävlingar. Om du är för ung för att köra, starta på en go-kartbana och arbeta upp till en bilbana.
3.
Kom topp fysisk form. Även NASCAR racing kanske inte verkar atletisk, är en överviktig eller ur form föraren vid en fysisk nackdel. Regelbunden motion ser till att din körförmåga och reflexer är fortfarande starka.
4.
Ange tävlingar så ofta du kan. Börja smått och arbeta upp till större tävlingar som du vinner. De flesta små banor har öppet domänregistrering för åtminstone några av sina lopp. Besök spårets hemsida eller ring dem för att ta reda på när du kan delta i ett lopp. NASCAR talangscouter täta regionala spår och kan hitta dig om du kör regelbundet.
5.
Bedriva en utbildning som du går efter dina drömmar NASCAR racing. Dagens förare behöver en gedigen utbildning för att hänga med tekniken och som förekommer som en väl avrundad enskilda värdig sponsring.
6.
locka sponsorer när du stiger i racing världen. Sponsorer är nyckeln till framgång eftersom de ger stöd och kan hjälpa dig att uppmärksammas av allmänheten. Förutom att din körförmåga, upprätthålla en professionell och vänlig bild hela tiden är det bästa sättet att locka sponsorer.
7.
Håll körning, även om du inte vinner på första . Som i alla sporter, leder uthållighet för att lyckas i NASCAR racing.


Relaterade artiklar


hur man installerar båt nummer
hur man söker igenom en mörkerseende räckvidd
hur man skjuter en invertera mini
hur du väljer en baklucka partytält
hur man kan beräkna utdelningen på din ras spel
hur man byter olja båtmotor
hur de ska jaga på allmän mark i Tennessee
hur man kan satsa på greyhound racing
vad motorcyklar gjorde Honda göra under 2001?
hur man byter kontakten i en Glock