hur man blir en fantasi fotbollsligan kommissionär

hur man blir en fantasi fotbollsligan kommissionär

Miljontals människor deltar i fantasy fotbollsligorna under NFL ordinarie säsongen. Ett bra sätt för dig att göra detta är att vara beställare av din egen fantasi fotbollsligan. Detta gör att du kan diktera hur ligan kommer att köras. Här är hur du kan vara beställare av en fantasi fotbollsliga
1
Välj vilken webbplats som ska användas för en fantasi Football League. Det finns många alternativ för att gå med som Yahoo, CBS Sportsline, ESPN. com och NFL. com. Varje option finns har både bra och dåliga saker om det fantasi fotbollsligorna men i verkligheten, de är alla relativt lika.
2.
Bestäm hur många lag du vill ha i din fantasi fotbollsligan. Som Ni har att besluta om storleken på din fantasi fotbollsligan. I en mindre liga varje lag är full av storspelare och match-ups är nästan alltid nära. Ligor med fler lag brukar vinnas av fantasy fotboll ägare med erfarenhet av fantasy fotboll och en övergripande kunskap i NFL.
3.
Bjud in vänner och familj i din fantasi fotbollsligan. Efter att ha människor som är nära dig in i din fantasi fotbollsliga gör ditt jobb som kommissionär mycket lättare. Att veta att ägarna gör det lättare att kontakta dem om ligan happenings som avslut eller fri värvningar agent.
4.
Prata med laget ägarna om reglerna för ligan. Det är ditt jobb som kommissionär att besluta om regler och föreskrifter i din fantasi fotbollsligan. Hur många spelare är i en grupp, när handeln tidsfristen är, hur scoring hanteras och när slutspelet äger rum är alla upp till kommissionären. Prata med de andra ägarna i din fantasi Football League och få deras synpunkter i dessa frågor. Försök att tillgodose majoriteten av ägarna. Detta kommer att göra din fantasi kul Football League för alla.
5.
Prata med laget ägarna om datum och tidpunkt för förslaget. Kommissionären har sista ordet om när förslaget sker. Försök att ställa in en tid för ert förslag som rymmer så många av ägarna i din fantasi fotbollsligan som möjligt. Detta kommer att säkerställa att ägarna faktiskt kommer att visa upp för förslaget.
6.
Var rättvis och opartisk. Kommissarien har rätt att spärra alla handels att han eller hon tycker är orättvis. Aldrig gör detta bara för att handel kan på något sätt hindra ditt lags förmåga att vinna. Behandla de andra ägarna i din fantasi fotbollsligan det sätt du skulle vilja bli behandlade av en annan kommissionär.
7.
Svara på alla frågor så fort som möjligt. Kommissarien av en fantasi fotbollsliga får ofta frågor från andra ägare under säsongen om en myriad av ämnen. Självklart kan beställare av en fantasi fotbollsliga inte är tillgängligt för ägarna 24 timmar om dygnet. Om du är kommissionär och du får en fråga från en av ägarna i din liga ska du svara på den frågan så snabbt som möjligt. Detta kommer att hålla ligan i trim.


Relaterade artiklar


hur man gör is dragning för stövlar
hur de ska följa Le Mans Series racing
hur man kan satsa på NBA
hur man målar en Buell bensintank
hur man matchar fram & bak höjd på gevär sevärdheter
skoterleder i Fond du Lac County, Wisconsin
hur man hanterar en gädda
hur att reparera och byta ut dragkedjan dörr av ett tält
När börjar rådjur säsong i Texas?
instruktioner för att fälla en pop-up toalett tält