hur man blir en homosexuell cowboy rodeo

hur man blir en homosexuell cowboy rodeo

När det gäller spänning och upphetsning, det finns inget riktigt gillar rodeo. Gay Rodeo är en allvarlig händelse och omfattar alla de vanliga sevärdheterna i en traditionell rodeo, inklusive tjur och Bronc ridning, styra brottning och fat racing. Gay eller straight, om du vill fortsätta med detta växande attraktion kan du också bli en homosexuell cowboy rodeo
1

Kontakta International Gay Rodeo Association (IGRA) För deltagande regler och bestämmelser, liksom listor för kommande evenemang. Den IGRA begränsar inte delta av kön eller sexuell läggning. Alla kan delta i gay-rodeo krets
2
Leta upp din lokala IGRA kapitlet att delta i lokala evenemang och praxis för ditt evenemang. Från tid till annan lokal homosexuell rodeo kapitel kommer att organisera "buckouts", som tillhandahåller utbildning och praktik för olika rodeo händelser med verkliga rodeo, djur lager. De flesta lokalavdelningar kan också guida dig till andra resurser för lärande och öva specifik händelse.
3.
betala en inträdesavgift och delta med andra homosexuella cowboys i nästa IGRA händelsen. Det finns inga kvalifikationer för de flesta rodeos, men du får delta i finalen rodeo endast via inbjudan. Om du är seriös och betala anmälningsavgiften kan du tävla i varje fall.
4.
Delta i IGRA rodeo krets om du är en cowgirl, gay eller straight, som du är inte kunna konkurrera i traditionella rodeo. Cowboys, gay eller straight, som inte har tid eller resurser för kvalificering i det traditionella rodeo kretsen uppmanas också att delta.


Relaterade artiklar


hur man identifierar navigering ljus
hur man kan fånga klyfta röd snapper
riktningar för klättring pinnar
mark tillstånd för rådjursjakt i Bath län, va
hur man kan äga en tävlingshäst
hur man köper Formula One kläder
hur man ska behandla träet knivskaft
ATV spår i Davenport, Georgien
hur man byter olja på en nsf 6a2 Nissan utombordare
rev fiske i Belize