hur man delta i en NFL bortamatch

hur man delta i en NFL bortamatch

Gå en NFL spel på ditt favoritlag hem stadion kan vara en av de roligaste upplevelser en sportfantast kan ha. Gå till en NFL bort spelet, men kan vara en mycket annorlunda upplevelse tillsammans. Detta innebär inte att gå till en NFL bortamatch inte kan vara roligt, dock. Här är några tips för vad man ska göra när man går till en NFL bortamatch
1
Möt upp med fans av. . dina favoritlag på borta matchen. Vid varje NFL regelbunden och MLS spel finns det alltid en grupp fans hejar för bortalaget. Kom till arenan i tid och försöka hitta de fans på bakluckan. Kanske din favorit NFL-laget har en officiell fanclub som Browns Backers. Om så är fallet, kontakta fan club. Många gånger är medlemmar i klubben kommer att träffas för att delta väg spel och kommer även att ha extra biljetter, vilket innebär att du kan sitta med andra fans på en bortamatch.
2.
Wear team färger lämpligt sätt. Kom ihåg att du jublar för bortalaget, vilket i sig innebär att du i någon annans hus. Var stolt och bära en tröja eller en tröja som har borta lagets färger på den. Spara ansiktsmålning och peruker för hemmamatcher.
3.
Har tjocka hud. Beroende på vilken bort spel du ska gå måste du vara beredd på allt från hån och förolämpningar slungade din väg till en iskall öl dusch. NFL fans är passionerade och de tycker inte bort fansen som kommer i deras stadion.
4.
Bli vän med fansen sitter bredvid dig. Jag försöker alltid att göra små prata med fansen som sitter bredvid mig när jag är vid bortamatcher. Ta fram neutrala ämnen såsom fantasi fotboll eller slumpmässiga NFL statistik. Du kan även ta upp styrkor och svagheter både borta och hemma laget.
5.
Hurra för det bortalaget respektfullt. Det är okej att bli upphetsad och att heja på när du är på en NFL bortamatcher och ditt favoritlag gör ett bra spel. Men det är en bortamatch inte tid att skrika lungorna ut och hoppa upp och ner i fem minuter rak. Stå applåderar ditt team, och släppte ut ett skrik eller två. Håll det tonas ned och du bör inte få någon riktig krångel från hemmapublik.
6.
Gör hånskratta inte hemmalaget. Booing hemmalagets quarterback medan han är på fältet när du är borta fan är dålig smak. Även detta kommer nästan garantera att du får stora mängder verbala kränkningar från hemstaden fans. Kom ihåg att ungefär 80. 000 människor deltog i NFL-match du är på. Merparten av denna skara är hurrarop för det motsatta laget när du är vid bortamatcher. Förlöjliga de spelare älskade av att publiken är helt enkelt inte smart.


Relaterade artiklar


hur till vända din fru till en NFL fläkt
Top 10 nöjespark rider runt om i världen
1983 honda ct110 specifikationer
hur man använder ett stift plats på en uppsättning grundläggande bågskytte
hur man bygger en brand utan flinta eller fnöske
hur man gör en tältkåta från en presenning
Michigan skoterleder
instruktioner för segling i Washington
hur man använder bil olja i en MerCruiser
hur man tråd en ny plug på trailer