hur man får Super Bowl biljetter

hur man får Super Bowl biljetter

Det är inte lätt att få Super Bowl biljetter, det största spelet i USA: s mest populära sport. Om du inte vinna dem eller köpa dem från en scalper, du måste lägga upp strategier gör mål platser. Naturligtvis ju tidigare du söker Super Bowl biljetter desto lättare blir det att få dem
1
Det finns många biljetter byråer online där du kan få Super Bowl biljetter. Några online biljettsystem organ är ticketsolutions. com, frontrowusa. com, sportstravel. com och stagefronttickets. com för att bara nämna några. Du kan titta på Internet och hitta ett online biljettsystem byrå som Super Bowl biljetter tillgängliga.
2.
Du kan också skriva direkt till NFL att få i en slumpmässig dragning av Super Bowl biljetter. Med alla människor som kommer in ritningen är chansen inte att få biljetter men det är lätt att få i ritningen. Skriv ett brev till NFL och begära att tas på ritningen för Super Bowl biljetter. Adress brevet till Super Bowl slumpmässig dragning, PO Box 49140, Strongsville, OH 44149-0140 eller NFL, Super Bowl Game, 280 Park Avenue, New York, NY 10017.
3.
Skicka brev antingen genom certifierade post eller rekommenderat brev så att det är poststämplade mellan 1 februari och 1 juni året före det Super Bowl. Du kommer att kontaktas om du vinner.
4.
Närmare datumet för Super Bowl är tuffare blir det att få biljetter. Om det inte finns biljetter tillgängliga via online biljettsystem organ, kan komma att besöka eBay whre människor att sälja dem. Räkna med att betala mycket högre priser.


Relaterade artiklar


hur man gör hemmagjord coyote fällor
hur du monterar en rei Clipper tält
yamaha stratoliner specifikationer
jakt Javelina i Texas
måltidsförslag & mat för att få för camping
hur man konstruerar och göra ål fällor
hur man identifierar tilapia fisk
red snapper fiske i Galveston-området
hur man installerar en båt batteri
hur man kan beräkna hk att driva en båt