hur man får biljetter till BUDWEISER shootout

hur man får biljetter till BUDWEISER shootout

Om NASCAR körs gör ditt hjärta pund, om du anser att Daytona International Speedway ditt andra hem, då måste du få biljetter till Budweiser Shootout. De största namnen inom NASCAR kommer att vara racing för härligheten av seger framför tiotusentals fans
1

Kolla NASCAR: s webbplats för länken till biljetter till Budweiser Shootout. Väl på huvudsidan, klicka på "schemat". Därifrån kommer du att se en lista över kommande evenemang. Budweiser Shootout hålls varje år i februari, så scrolla ner till den händelsen och klicka på biljetter. NASCAR har en syster webbplats som kör sina biljetter som kallas racetickets. com. (Detta är den webbplats som du har nu vidtagits för att. ) Välj de biljetter som du önskar och du är good to go.
2.
Kolla Ebay eller andra webbplatser som har auktioner. På Ebay, kan du vänta tills strax innan Budweiser Shootout när det kommer att finnas en handfull biljetter finns med torka av köpare. Placera sedan ditt bud. De får inte vara vad de lista för, men du undvika att betala en enorm pålägg. Ofta dina biljetter kommer att skickas via e-post så att du inte kommer att behöva uppfylla några skumma killar i skuggiga gränder.
3.
Chef över till andra biljett matchande tjänster. Dessa platser match ivriga köpare med ivriga säljare. Säljarna sätta sina priser och när köparna avtryckaren, tar platsen en bit av kakan. Du betalar vanligen högre än det nominella värdet men fördelen är att du kan välja din plats på en myriad av prisklasser. Om du är villig att betala för det bästa, kommer du säkert hitta den här.
4.
Vinna en tävling och få biljetter till Budweiser Shootout. Daytona International Speedway håller insamlingar varje så ofta som gör lokalradiostationer och T. V. stationer.

Tips och varningar


 • Tailgate innan matchen. Detta är inte bara fotboll längre. Tailgating har blivit lika populär om inte mer i NASCAR.


 • Relaterade artiklar


  Hur man knyter bete innehavaren krokar
  hur man kan jämföra ringformigt patroner
  Vilken storlek trollingmotor är bäst för Jon båtar?
  hur man ladda en 280 Remington: information
  hur man bifoga en versa GEVÄRSSTÖD
  Polaris Xplorer 400 specifikationer
  hur reparera poly presenningar
  hur man laga mat med en gas Coleman spis
  hur man väljer en choke för en stålkulor
  de bästa rostskyddsmedel beläggning för marina släpvagnar