hur man får biljetter till ford 400

hur man får biljetter till ford 400

Om du älskar att titta på NASCAR på tv, måste du unna dig en händelse i person. En av de coolaste händelserna under året är Ford 400. Hålls varje år i november, ger Ford 400 samman alla de bästa talangerna i NASCAR i ett hjärta bultande ras som får dig att blåsa bort
1.
Gå till NASCAR hemsida och klicka på "biljetter" länken. Detta ligger på den övre menyraden på startsidan. Du kommer då direkt till en sida som listar alla händelser i Nextel Cup Series. Bläddra nedåt tills du hittar Ford 400 lopp, och igen klicka på biljetter. Du kommer då till en syster plats NASCAR där du kan köpa biljetter till evenemanget. Var noga med att köpa tidigt, eftersom de säkert sälja ut snabbt.
2.
Besök Ebay eller andra auktionssajter. Fördelen med att Ebay är att du kan vänta tills strax innan Ford 400 när det kommer att finnas en handfull biljettförsäljare fortfarande fastnat med biljetter. Sedan kan du köpa dina biljetter. De kanske inte till nominellt värde, men du undvika att betala topp dollar. Då dina biljetter kan skickas till dig via mail och du kommer att vara på väg.
3.
Sök andra biljett matchande webbplatser. Dessa webbplatser matcha köpare med säljare. Säljarna sätta priset och platsen tar en bit av kakan. Du kommer vanligtvis betala över nominellt värde på dessa platser. Om du är villig att spendera, så du kommer säkert att hitta dig själv med en stor par platser.
4.
Vinn biljetter till evenemanget. Homestead Miami Speedway, som vanligtvis är värd för evenemanget, har ofta insamlingar såsom blod motorer där i utbyte mot att ge blod kommer du att kunna ange en ritning att vinna biljetter till loppet. NASCAR, liksom lokala radiostationer ger också bort biljetter till fans av lotteri eller genom att spela on-air spel. Det bästa du kan göra är att hålla sig uppdaterade om den lokala sport prata stationer i sydöstra Turkiet och in för att vinna tävlingar när de uppstår.

Tips och varningar


 • Skaffa en samman och köpa i bulk. Vanligtvis 20 personer eller fler får du ett rabatterat pris. Du kan göra en hel helg av det och baklucka med vänner och familj.


 • Relaterade artiklar


  hur man läser racing form
  hur salt sill
  Så ställer du in uppehålla mig vid en piraya paintball pistol
  hur förklara NFL slutspelet
  Yakima utrymme fall installation
  hur du lagrar reloaded patroner
  varför orientera en kompass på en karta
  hur man beställa biljetter till Canadian Open
  båt städredskap
  Washington State fiskeregler