hur man får stock car racing lektioner

hur man får stock car racing lektioner

Tack, till NASCAR är stock car racing en av de mest populära sporterna i USA. Om du är trött på att sitta på åskådarplats och vill komma närmare händelserna, ger en stock car lektion ett försök
1.
Kolla på nätet. Racingschools. com finns en lista med racing skolor. Varje skola har en blurb beskriver vad de erbjuder. Dessutom har sajten ett diagram kan du jämföra varje skola genom att tillhandahålla information som huruvida de använder en takt bil, vilken typ av bilar de har, oavsett om bortgång är tillåten och om de erbjuder avancerade program.
2.
Hitta andra skolor på webben om du inte ser vad du letar efter på Racingschools. com. Speedtech 500 erbjuder speciella erbjudanden och inte kräver studenterna att följa en takt bil. Ring (877) 807-7333 för mer information. Kolla även in Finishlineracing. com. Denna skola har paketerbjudanden för företag och har många duktiga alumner.
3.
Förbered att spendera tid och pengar. Racing lektioner är inte billiga. Budget noga innan de bestämmer sig till en skola. En del skolor kräver flera lektioner. Om du besöker en skola av staten, kolla in lokala hotell och leta efter hotell i förväg om dina resor.
4.
Uppmärksam och följa alla direktiv från lärarna. Du vill få ut det mesta av de erfarenheter på säkrast möjliga sätt.


Relaterade artiklar


hur man kan planera en dag hästkapplöpningar vid Bangor-on-dee tävlingar
fiske i Fremont, Ohio
hur man bevarar Shad efter bete
hur du tar bort mycket snäva muttrarna från en båt trailer
Hur man monterar en sele på ett hagelgevär
hur man njuta av en resa till Michigan International Speedway är Nextel Cup race
hur man använder rep knapar
hur man köper en pensionerad tävlingshäst
kajak certifiering
hur man fäster en alice pad pack njure