hur man förstår NFL odds

hur man förstår NFL odds

Om du någonsin undrat hur betting punkt sprider och raderna tänkte, du är inte ensamma. Sanningen är att NFL odds beräknas i första hand av en grupp professionella oddsmakers arbetar i Las Vegas, som varje vecka tolka alla data de kan samlas för varje lag och släppa sina prognoser till sport böcker överallt. Använd dessa steg för att förstå NFL odds
1
Fundera båda lagen bokföring och fart. . . Lag som spelar bra eller har kört på en vinnande rad ofta gynnas.
2.
Ta reda på om några nyckelspelare är skadade eller på annat sätt oförmögna att spela. Oddsmakers kommer säkert ta hänsyn till detta, och så ska du bestämma om en rättvis satsning.
3.
Titt på vilka NFL laget spelar framför en hemmapublik, och kolla vädret prognos. Vissa lag spela bättre i kyla än andra. Allt annat lika (vilket det sällan är), oddsmakers brukar ge en tregradig fördel för hemmalaget.
4.
Sport böcker användning punkt sprider och linjer pengar för att jämna ut betting på båda sidor. Utan punkt sprider och linjer, skulle alla satsar alltid på favorit att vinna.
5.
Individuella idrotter böcker göra justeringar till de linjer till svars för lokala favoriter när oddsen har släppts av de professionella i Las Vegas.
6.
Det kommer att finnas tillfällen då, när du har gjort alla läxorna, kommer dina siffror inte överens med de oddsmakers. Dessa finns möjligheter för dig att göra din största vinsten om dina tips visar sig vara mer exakta än de yrkesverksamma.

tips och varningar


 • Sport spelberoende är olagligt i de flesta stater.


 • Relaterade artiklar


  hur man håller en butan lättare tänd
  hur du packar & leverera en kanot
  Hur man blir en Ultimate Fighter
  det korrekta sättet att pumpa en cykel däck
  Lyman mustang gevär specifikationer
  mittkonsolen båt säkerhet
  hur man får new york yankee biljetter och titta på en match på Yankee Stadium
  hur man tråd en ny plug på trailer
  gt obygd mountainbike specifikationer
  hur reparera en bakre nav på en cykel