hur man hanterar en oförskämd sportfantast

hur man hanterar en oförskämd sportfantast

Oavsett om det är en match, mötas, spel eller ras, åskådare är en integrerad del av spänningen av sport. Tyvärr kan en anmärkningsvärd spela eller en spännande seger förstöras av den irriterande upptåg av en löjlig fläkt. Hit koncessionen stå för ett mellanmål och sedan läsa upp dessa regler för hantering av en oförskämd sportfantast
1.
Bort dig själv från situationen. Även om detta inte alltid är så lätt som det verkar, är det din bästa insats för oavbruten njutning av ett sportevenemang. De flesta åskådare och tävlingsidrott för med sig övernitiska fans. Om du råkar sitta på de dåliga äpple, prova stå vid sidan om eller-gud förbjude-sitter i motståndarens står.
2.
Låt det bli känt att du är besvärade. Sport fanatiker ibland inte inser att deras motbjudande vanor förstör spelet för andra. En subtil gest, såsom ögonkontakt eller rensa halsen, kan vara tillräckligt för att lugna ner honom. Om det inte fungerar, prova en casual kommentarer som "Okej, Bill", eller "Låt det gå, Susie. De kommer ta dem nästa gång. "
3.
Ta oförskämd fläkt för ett ögonblick ensam. Utnyttja en paus i åtgärden för att stjäla ett par sekunder privat. Ask mannen eller kvinnan att behaga vara mer hänsynsfull gentemot andra åskådare. Talking en-mot-en är mindre hotande för den personen, och du kan presentera ditt fall på ett lugnt sätt utan att avbryta sin glädje av spelet.

4.
påminna en oförskämd åskådare att han är en representant för laget som han är jublar. Du kan säga något i stil med "C'mon människa, tror du de vill att du som företräder dem så där? "En sport fanatiker kommer inte tycker om att höra detta (trots allt, han är en die-hard fan), men när det väl har sagt, kommer det ringer sant för honom och alla andra inom hörhåll.
5.
Hjälp direkt spel tjänsteman på en oförskämd sportfantast. Nationella idrottsorganisationer, som NBA och MLB, och vissa städer, som New York, börjar bra och fängelse bångstyrig fans. Hotet om en $ 25. 000 böter och 60 dagar i fängelse bör räcka för att tysta en åskådare för resten av evenemanget.

Tips och varningar


 • Vid de höga school och college-nivå, sport förordningar lämnar ofta teamet som ansvarar för dess åskådare. Med andra ord kan en otrevlig fan att sparkas ut eller lämnas ett straff direkt från gruppmedlemmar eller tränare. Det gör inte ont att påminna en oförskämd fläkt eller galen förälder om detta.
 • Rude idrottsintresserade ofta blir våldsamma eller fientliga, speciellt när alkohol är inblandad. Hellre än att försöka hantera situationen själv, engagera domare, atletisk tjänstemän, säkerhet eller den lokala polisen.


 • Relaterade artiklar


  hur man vinterförbereder en Honda utombordsmotor
  Ohio State fiske
  hur man rengör ett Penn rulle
  skidutrustning köpguide
  sleepaway läger för barn
  hur man installerar en Dura-Ace bakväxel
  hur ändrar hydraulvätska i en båt styrgrupp
  hur man kan anpassa en Shimano Tiagra är växelreglage
  hur man kan njuta en dag på baseball stadion
  om karp