hur man kan kasta den ultimata Super Bowl parti

hur man kan kasta den ultimata Super Bowl parti

Miljontals människor titta på Super Bowl varje år. Alla runt om i landet många människor kasta Super Bowl parter. Vad som skiljer en normal Super Bowl part från ett spektakulärt en? Det finns många saker att beakta. Här är hur du kan kasta den ultimata Super Bowl part
1
Plan partiet månader i förväg. . . En stor Super Bowl part tar månader att planera. Du behöver veta hur många personer du ska bjuda in, hur mycket mat du ska ha och om du behöver för att få någon ytterligare utrustning såsom en storbilds-TV. Du kan inte planera en bra Super Bowl part på skoj.
2.
Bjud in personer minst en månad i förväg. Chansen att någon annan du vet kommer att kasta en Super Bowl part är mycket goda. Du vill få ordet ut till dina vänner om ert parti väldigt tidigt för att se till att du har en stor publik.
3.
Hyr Entertainment System (om du redan inte har ett). För att få den ultimata Super Bowl parti du måste dra ut alla hållplatser. Det innebär att förvärva den bästa tekniken som möjligt. Hyr en stor skärm med hög definition TV och få lite surroundljud. Folk kommer att prata om ert parti under nästa års Super Bowl.
4.
Kontrollera antalet gäster du har dagar innan festen. Om du gör det kommer att se till att du inte får slut på mat eller dryck. Slut på antingen kan vara ruin av din Super Bowl fest.
5.
Ring i din mat för dagen innan. När du vet hur många människor som kommer på festen kan du noggrant gissa hur mycket mat på beställning. Beställning att livsmedel dagen före garanterar att maten kommer att vara klar när spelet startar. Beställningen efter mat på Super Bowl söndag är aldrig en bra idé. Väntan kan vara timmar och kan döda din fest.
6.
Har folk kommit till din fest timmar före avspark. Ingen gillar avbrott under Super Bowl. Undvik detta genom att ha alla dina gäster redan vid din plats medan pre-spelet täckning fortfarande vädras. Gästerna kommer också att kunna njuta av mat och en drink innan spelet börjar.
7.
Har dina gäster ta med något litet till festen. Bara för att du kastar den ultimata Super Bowl part innebär inte att dina gäster inte kan hjälpa till. Har alla bringa lite snacks eller några drinkar. Detta kommer att se att det finns ett brett utbud av både mat och dryck. Det kommer också att garantera att det finns ett överflöd av båda.
8.
Har aktiviteter redo för halvtid. De flesta av dina gäster kommer inte vara intresserade av att se halvtid på Super Bowl. Har andra saker klara för dina gäster att göra. Dessa aktiviteter kan variera från att dricka spel till kort till videospel. De aktiviteter ni planerar kommer att grundas på vilken typ av festande du har och personligheter dig och dina gäster.


Relaterade artiklar


hur man simma med hajar
Knoxville, Tennessee 4x4 spår
hur man väljer en propeller för en bas båt
hur man kan fånga vit abborre
hur man skapar en Super Bowl pool
problem med lyftsele stolar
rengöring instruktioner för en 0,32 Beretta pistol
hur ska det Paris Hilton i Wimbledon tennis
skoterleder i Indiana
hur man kan anpassa utombordare trimma