hur man kan räkna en baseball lagets magiska nummer

hur man kan räkna en baseball lagets magiska nummer

Ditt team är mitt i en vimpel ras, och du vill veta vad som behöver hända för att clinch första plats. Eftersom baseball är ett spel av statistik, finns det ett enkelt sätt att beräkna antalet vinner ditt team behöver, i kombination med antalet gånger de närmaste utmanare måste förlora så ditt team är säker på första plats. Läs vidare om hur man avgör ditt lags magiskt nummer
1.
Consult ställningar och schemat. En basebollag magiska nummer är beräknad med hjälp av information från dessa två källor. Du måste veta hur många spel varje lag har att spela, och där de sitter i ställningar.
2.
Base dina beräkningar på första plats laget. Baseball magiska nummer gäller för laget i toppen av ställningar och avslöjar vad det tar för dem att clinch den positionen. Du kan inte beräkna ett magiskt nummer för ett lag på andra plats, trots att antalet kommer att ange vad det laget behöver för att förebygga händer för att köra om ledaren.
3.
Bestäm antalet matcher kvar att spela. I en Major League schema, är det totala antal spel 162 i säsongen, men du kan lista ett team magisk siffra i den minderåriga eller ens i rekreation ligan bollen om du vet hur många spel som finns kvar.
4 .
Ta det antal matcher kvar för det första laget och lägga till en. Matematiskt detta kommer att tröskeln i den magiska nummer under vilket det andra laget inte kan möjligen gå om basebollag på toppen av ställningar.
5.
Jämför förlust kolumnen. Beräkna skillnaden i antalet förluster mellan de två bästa lagen.
6.
Använd antalet matcher kvar plus ett, och subtrahera antalet matcher topplag ligger före i förlust kolumn av ställningar. Till exempel, om lag A är 90 och 62 med tio matcher kvar att spela, och laget B förlorat 8 fler spel än A, är A: s magiska nummer 3 till clinch vimpel. Matten fungerar på det sättet: 10 +1=11 och 11-8=3. När ett lag är magiskt nummer noll de har säkrat första platsen.
7.
Vet du vad siffran betyder. En basebollag magi numret hänvisar till en kombination av vinner behöver det första laget och förluster av teamet i andra. När antalet är noll, det är matematiskt omöjligt för det andra laget att binda eller passera ledaren. Ett magiskt nummer 1 betyder för det första laget kan göra något värre än en slips för vimpel.


Relaterade artiklar


vad är ett utslag vakt?
hur gör mål professionell golf
hur man målar fiskedrag med kit luft borste
hur du tar bort greppet från en PSE båge
hur man kan anpassa en Shimano Tiagra är växelreglage
den bästa träningen skjortor
minnesota parker och vandringsleder
hur storlek golfklubbar
cykelvägar i sydöstra Michigan
hur man identifierar året för en Evinrude motor