hur man kombinerar tacksägelse och fotboll

hur man kombinerar tacksägelse och fotboll

Det finns vissa saker i livet som är tänkta att gå ihop. Jordnötssmör och sylt. Jul och snö. Thanksgiving och fotboll. Många fotbollsfans missar NFL åtgärder på Thanksgiving Day på grund av att få tillsammans med familjen. Här är några tips att se till att inte kommer att hända er
1
inbjuder alla över före avspark av det första spelet. Detta sätt de människor som vill titta på fotboll på Thanksgiving Day inte behöver oroa dig för att missa någon action. De som inte vill titta på fotboll kan umgås med varandra.
2.
Servera aptitretare under första halvan av matchen en. Folk vill äta på Thanksgiving. Har några brickor av snacks flyter runt medan folk tittar på fotboll. Undvik serverar alltför många snacks som du vill vara säker på att alla fortfarande har utrymme för Thanksgiving middag.
3.
Servera Thanksgiving middag under halvtid av det första spelet. Detta kommer att se att folk fortfarande kan se det fjärde kvartalet av spelet en. Det kommer också att hålla folk från att lämna bordet för att få uppdateringar under matchen.
4.
Servera Thanksgiving middag i ett rum utan en TV. På så vis kan de personer vid bordet för att prata med varandra utan att bli avbruten av spelet. Det kommer också att hålla människor som inte är stora fotbollsfans väldigt glad.
5.
Servera efterrätt under det fjärde kvartalet. Låt dem som vill se på fotboll att göra det. Dessert kan lätt serveras i både rummet som har match och det rum som inte gör det. De som inte vill titta på fotboll kan äta efterrätt vid bordet. De som vill titta på spelet kan hålla en tallrik eller skål medan du tittar på spelet.
6.
Släck snacks i början av det andra spelet. Om du vill att folk ska bo på din plats under andra fotbollsmatch än lägga ut några brickor av snacks igen. Du behöver inte längre än vad du hade för aptitretare som de flesta personer kommer det att vara full från Thanksgiving middag.
7.
Servera smörgåsar Turkiet under halvtid av spelet två. Detta är en fin mellanmål för de som vill stanna och titta på resten av fotbollsmatch. Det är också ett utmärkt sätt att bli av med överblivna Turkiet från Thanksgiving middag.


Relaterade artiklar


hur man bygger en grop hästsko spel
Mercury utombordare diagnosverktyg
Hur man väljer Kentucky Derby vinnare varje gång
dykutrustning underhåll
jakt Javelina i Texas
Hur du tar ditt spel till nästa nivå med en airsoft taktisk väst och andra redskap
hur att cykla PCH med packväskor
Hur man monterar en sjukvårdare pack till ett Molle ii pack
hur man byter Ruger 10/22 skjutandet stift
hur man blir en kalv roper