hur man köper Ryder Cup biljetter

hur man köper Ryder Cup biljetter

Ryder Cup har varit en officiell tävling sedan 1927. Det gropar det bästa av amerikanska och brittiska professionella golfare mot varandra. Utsädet av idén till Ryder Cup kom 1921, då amatör amerikanska och brittiska spelare spelat mot varandra i en serie matcher i Gleneagles, Skottland. Prata sedan började att skapa en liknande händelse för professionell golfspelare
1
gå till den officiella PGA Ryder Cup hemsida och. läsa på turneringen. Kontrollera att du har passionen och uthållighet för att delta i evenemanget.
2.
Läs de regler och förordningar form som förklarar vad som kommer med biljetterna. Klicka på "Ansök nu" länken.
3.
Fyll i ansökningsblanketten som tillhandahålls och skicka in det.
4.
Cross din fingrar och hoppas på det bästa.

tips och varningar


 • Ryder Cup har arrangerats vartannat år sedan det började, med undantag för tio år på grund av världskriget II och 2001 på grund av terroristattackerna i USA.
 • gäller endast för dragning en gång och av en metod som Internet, fax eller post. Om två ansökningar har samma persons namn och information om dem, de är förverkad ritningen helt och hållet.
 • Det finns flera olika biljett alternativ att välja. Den internationella paviljongen Biljetterna är de dyraste på $ 555. Nästa är högsäsong Biljetter ($ 435), Dagligen Motiv Biljetter (priserna varierar) och Daily Samuel Ryder Club biljetter (priserna varierar).
 • För att få en papperskopia av ansökningsblanketten, ring 1-800-PGA -Golf eller skicka ett mail till rydercupadmin @ pgahq. com


 • Relaterade artiklar


  hur man styr rep
  hur man kan anpassa Hornady omlastning dö för 9 mm
  hur man vinterförbereder en motor volvo båt
  sjöar i Maryland till roddbåtar
  hur säkra din RV trädkronorna
  hur du tar bort skruvarna omfattning bas
  hur man demonterar en airsoft sp2022
  Hur man säljer NFL biljetter på nätet
  hur man lägger på en fotboll hjälm utan att böja öron
  roligt och enkelt friluftsliv