hur man köper biljetter PGA Championship

hur man köper biljetter PGA Championship

PGA Golf Tournament spelas varje år, och är en av de mest prestigefyllda och kända händelserna i golf. Berömd spelare som Tiger Woods tävlar varje år i jakten på Wanamaker Trophy. Även om vissa anser golf som en exklusiv sport, biljetter till detta evenemang är öppna för allmänheten för köp
1
. . Gå till www. pga2008. com. Det bör finnas en länk för "biljetter" mot övre högra sidan av skärmen. Klicka på den här länken. På nästa sida visar de olika biljett alternativ och ger en kort beskrivning för varje biljett.
2.
Kolla all information på webbplatsen om gästfrihet och grunderna innan man beslutar vilket alternativ som är bäst för dig.
3.

Välj den mängd biljetter du vill köpa. Var försiktig, eftersom du välja antalet med hjälp av en rullgardinsmeny. Dubbelkolla innan du köper så att du har rätt antal biljetter och inte av misstag beställa mer än du ville.
4.
Avsluta ditt köp och njut av turneringen!

5.
Ring 1-800-PGA-GOLF för mer information om biljetter och priser.

tips och varningar


 • Executive Club Biljetter det dyraste alternativet. De kostar $ 700 dollar men kan du gå grunderna i Oakland Hills Country Club och ger dig tillgång till Executive Club för hela turneringen.
 • Season Motiv Biljetter kostar $ 350 och ger dig tillgång till skälen till Oakland Hills Country Club och Championship golfbanan för alla sju dagar i turneringen. Dessa biljetter får du också gratis off-site parkering, transfer och en kopia av den officiella tidningen.
 • Det finns också enskilda biljetter tillgängliga för måndag, tisdag och onsdag. Dessa kostar $ 30 per dag och ger dig möjlighet att delta i praxis rundor varje dag, där du kan ta bilder och få autografer från ditt favorit spelare. Gratis off-parkering och pendeltrafik kommer också med dessa biljetter.
 • Vuxna kan köpa Junior biljetter för personer 17 år eller yngre. Du kan inte köpa dessa före evenemanget. Du kan köpa dem på porten. De är $ 15 för den praxis runda och $ 30 för Championship runda.


 • Relaterade artiklar


  1985 yamaha 750 maxim specifikationer
  det bästa mäns cykelväg skor
  snöskor nära Denver, Colorado
  hur man överlever säsongen college fotboll när du inte "riktigt" vård.
  hur du ska justera kontrollerna cykel hand
  instruktioner för vinterförvaring kvicksilver inombordsmotorer och utombordsmotorer
  klättring gym för barn
  hur man installerar en vakuum-håll båt täcka
  hur man kan anpassa en mekanisk båge release
  hur man gör hemmagjorda flytande bas lockmedel