hur man köper biljetter PGA kopp

hur man köper biljetter PGA kopp

Golfare spelade första PGA-Cup på Pinehurst Country Club i North Carolina 1973. Liksom Ryder Cup, urkärnade PGA Cup irländska och brittiska spelare mot amerikaner. Fram till 1984 förekom det en gång om året. Då tjänstemän beslutat att hålla turneringen per 2 år, med turvis i Storbritannien och USA
1.
Gå till tickets. lifetips. com och sök efter "PGA Cup" biljetter.
2.

Klicka på länken där det står "Biljetter till PGA Golf Championships. "Den här länken tar dig till ett avsnitt som kortfattat förklarar vad PGA Cup och där det konstateras att året. Det finns också information om de olika alternativen biljetten.
3.
Bestäm vilka biljetter du vill köpa. Gå till www. pga. com När du har gjort din slutgiltiga beslutet för mer information om turneringen.
4.
Klicka på "PGA Championships" länk på höger sida av skärmen.
5.
Gör din resa i förväg för att säkerställa det inte finns några komplikationer när turneringen kommer runt. Njut av turneringen.

Tips och varningar


 • Champions Club biljetter är dyrast, från $ 700 till $ 1. 400 för två biljetter. Detta är också beroende av vilken dag du väljer att gå. Dessa biljetter inkluderar tillgång till mat och dryck i en privat matsal som har en fantastisk utsikt över den 17: e hålet.
 • för mellan $ 21 och $ 53 kan du få biljetter som gör att du kan hänga i Ocean Club, en utomhusanläggning paviljong. Du måste köpa dessa biljetter före den 1 maj i turneringen året, eftersom det bara finns 500 tillgängliga.
 • Ground biljetter varierar från $ 21 till $ 26. Det finns en "köpa en, få en gratis hantera" för dem i det militära som kommer med den kan identifieras.
 • Practice Round biljetter går för ca $ 10,50.


 • Relaterade artiklar


  hur till vända din lilla båt i en fiske-maskin
  hur man köper en Beretta 92FS
  hur man köper biljetter till The Players Championship
  hur att rigga sill
  hur man vet NFL regler lönetak
  hur du tar bort omfattning ringar från vävare v22
  Mercury utombordare diagnosverktyg
  Hur man använder en 3-punkts qd taktiska gevär lyftsele
  Hur du ser hockey
  hur man smörja keramiska cykel lager