hur man prenumererar på NFL trådlös

hur man prenumererar på NFL trådlös

National Football League (NFL) kan nu tittarna möjlighet att få trådlöst uppdateringar om vissa spel och poäng. Om du är en Colts fan men kommer inte att vara nära en TV, du kan fortfarande få resultaten av sina spel med den nya NFL trådlösa plan. Den bästa funktionen är att du kan prenumerera på NFL trådlöst med en rad olika telefonnäten
1.
Först måste du bestämma vem som kontrollerar telefonen nätverk. Sprint nätverk och Motorola-telefoner har testsystem för NFL Wireless, men du bör kunna få det från ganska mycket varje telefon och även vissa bärbara datorer.
2.
Kontrollera att du har rätt telefon. Du behöver en webb-aktiverade telefonen för att få NFL Wireless. Medan de flesta telefoner är webbaktiverade nu, några av de äldre modellerna inte är det. Se till att du kan få internet på telefonen. Om du är osäker, kolla på nätet för telefonen modellnummer för notering av funktioner.
3.
Vet vad du vill. Du kan prenumerera på att få information om specifika grupper. Om bengaler är dina favoriter, så du kanske bara vill få dem. Du kanske vill veta hur alla gör, dock, och du kan med NFL Wireless. Välja för att få poäng, höjdpunkter och uppdateringar i realtid på ditt favoritlag eller alla av dem.
4.
Skicka ett SMS. NFL-systemet är inrättat på kontrakt med vissa tjänsteleverantörer. Motorola användare skicka helt enkelt textmeddelande "WAP" för att NFL. com. Kontrollera den exakta SMS måste du skicka till din telefon. Se till att du får en bekräftelse på det trådlösa abonnemanget. Du måste också kontrollera telefonen avtal om kostnaden för att använda sådana tjänster. Även om en webbplats eller företag erbjuder en tjänst för gratis, kan ditt trådlösa företag betalt för minuter eller meddelanden.
5.
Tänk på din bärbara dator också. Vissa arenor, såsom Cardinals Stadium strax utanför Phoenix, Arizona, har trådlösa funktioner på arenan. Du kan ta dina bärbara dator med dig och få trådlös uppdateringar för andra spel medan du tittar Cardinals.


Relaterade artiklar


olika sätt att hålla en pool pinne
hur man använder en schweizisk spis armé alkohol
hur värd en gyttjebrottning händelse
hur man vinner en fantasi ligafotboll djurhållare
Hur man säljer NFL biljetter på Craigslist
MerCruiser 5,0 EFI specifikationer
hur man kan stoppa bakslag med tejp
hur man får biljetter till ford 400
hur centrum tjäna ett armborst sträng
hur man får biljetter till Bank of America 500