hur man ska gå till Las Vegas 400

hur man ska gå till Las Vegas 400

Las Vegas 400, även kallad UAW-Dodge 400, är en NASCAR Nextel Cup stock-car race. Tävlingen, som har pågått sedan 1998, händer varje år i Las Vegas Motor Speedway. Tävlingen datumen varierar från år, men i Las Vegas 400 körs efter en serie av tävlingar som äger rum från slutet av februari till början av mars. Läs vidare om hur man ska gå till Las Vegas 400
1.
Kontrollera datum för tävlingen. NASCAR frigör datum varje höst. Du kan hålla dig uppdaterad genom att kolla hemsidan för Las Vegas Motor Speedway.
2.
Tänk vilken typ av resa du vill ha. Om du har en RV eller vill läger, det finns campingplatser finns på speedway. Du måste boka en bokning när du beställer dina biljetter.
3.
Kontakta lokala hotell att hitta erbjudanden. Las Vegas har gott om hotell, så titta runt för att få den bästa platsen, dela och bekvämligheter för pengarna. Sök och ring hotell om du har frågor. Var medveten om att rökning är tillåten nästan överallt i Nevada, om röken är ett problem för dig, att du önskar ett rökfritt rum.
4.
Tänk paketavtal. Du kan hitta bokningar som inkluderar ditt hotell, biljetter till loppet och transport till och från speedway. Dessa paket ger ett "Det har tagit hand om" fred i sinnet och hjälper dig att träffa andra NASCAR entusiaster.
5.
Tillbringa tid att njuta av resten av vad Las Vegas har att erbjuda. Staden är känd för sina kasinon, naturligtvis, men den har också kurser premie golf, stora shower, shopping och ett brett utbud av restauranger.


Relaterade artiklar


Hur du ser på NFL slutspelet
om väder för fiske
hur man använder eltejp för att montera en räckvidd
hur man njuta av en NASCAR race på Nashville Superspeedway
hur man sätter sporra remmar
utomhusaktiviteter i centrala New York
hur man kan planera en dag hästkapplöpning på Huntingdon travbana
标题
ATV spår i Oklahoma
Lyman mustang gevär specifikationer