hur man ska gå till Pocono 500

hur man ska gå till Pocono 500

Sedan 1968 har Pocono 500 utvecklats till en av de mest kända NASCAR tävlingar i landet. Det ligger i Long Pond, Pennsylvania. Depån på Pocono Raceway är en av de bästa och mest tillgängliga när det gäller att få din favorit förarnas autografer. Banan är särskiljande, eftersom alla tre sidorna i den skiljer sig från varandra. De var varje modellerad efter en annan travet. Läs om att lära sig gå till Pocono 500
1.
köpa biljetter. De sträcker sig från $ 45 till $ 500 beroende på var du vill sitta. Du kan också köpa grop och paddock passerar. De finns i förväg online eller dagen för Pocono 500.
2.
Boka boende. Leta efter erbjudanden på hotell runt om i travet. Några erbjuder vad de kallar Fan Appreciation getaways. De Pocono Mountain Vacation Bureau är ett bra ställe att börja. Ring (800) Poconos.
3.
Plan i lägret. Den markbaserade RV område kostar $ 500 för RV och $ 50 per person. Familjen läktaren området är $ 150 per fordon och alla måste ha en söndag biljett.
4.
Kan reglerna. Det finns vissa saker du inte får ta in på Pocono Raceway. Detta inkluderar fyrverkerier, fat och husdjur, för att nämna några.
5.
Anländer till travet tidigt. Gates vanligtvis öppet kl 9 pre-race aktiviteter börjar på 11 och den gröna droppar flaggan på 14:00 Det blir mycket trafik, så kan ta extra tid att komma dit. Det finns inga flerfiliga motorvägar som leder in Pocono Raceway, så trafiken blir bunden.

tips och varningar


 • Pocono Raceway är i ett avlägset område. Om du är camping, ta allt du behöver för det finns inga butiker i närheten.


 • Relaterade artiklar


  1997 MerCruiser 5.0L specifikationer
  hur man installerar en Remington pistol lyftsele
  hur man klocka en tävlingshäst
  hur man hanterar en gädda
  hur du monterar en Daiwa 1300 rulle
  hur man använder vev beten
  Hobie Cat 16 specifikationer för konstruktionen
  1995 SeaDoo xp specifikationer
  hur man gör en bågsträng från djurhud
  om kanariefågel & gulögda Rockfish