hur man ska gå till tunnelbanan färska 500

hur man ska gå till tunnelbanan färska 500

Den Subway Fresh 500 startade 2005. Detta NASCAR händelse är en del av Nextel Cup Stock Race. Varje april är det Subway Fresh 500 rum i Avondale, Arizona på Phoenix International Raceway. Om du vill vara del av insatsen, måste du få en tidig hoppa på dina planer, eftersom denna händelse är en inte får missa. Läs vidare om hur man ska gå till tunnelbanan Fresh 500
1.
Ta reda på datum för händelsen. Den Subway Fresh 500 är alltid i april, men det exakta datumet ändras varje år. Kontrollera Phoenix International Raceway webbplats för uppdateringar.
2.
Räkna med att betala mer än $ 100 per biljett. Biljettpriserna varierar beroende på kvaliteten på platser du väljer på arenan.
3.
Boka hotell tidigt, andra Subway Fresh 500 fans kommer att fallande på Avondale samtidigt. Du kan hitta bra logi i Phoenix och Scottsdale.
4.
Kolla in den tillgängliga paketavtal. Du kanske vill boka hela din resa och få din biljett ingår. Ibland paketavtal är billigare än att köpa olika delar av din resa separat. Plus, extra komfort för att veta om det är allt gjort och tagit hand om kan vara värt några extra kostnad.
5.
Spendera lite tid att kolla vad annat Arizona har att erbjuda. Det finns i världsklass golfbanor, fina restauranger, kulturella möjligheter, shopping och museer. Få ut mesta möjliga av din tid i Arizona.

Tips och varningar


 • Blanda inte ihop tunnelbana Fresh 500 med tunnelbana 500, som hålls i oktober .


 • Relaterade artiklar


  instruktioner för segling i Washington
  hur man kan anpassa en mekanisk båge release
  hur man köper Ryder Cup biljetter
  skoterleder i Fond du Lac County, Wisconsin
  v-star 650 ventiljustering specifikationer
  hur man kan planera en baklucka parti
  ATV vandringsleder i Allegheny National Forest
  hur man får biljetter till Masters i golf
  cross florida Greenway spår
  Hur får man en professionell golf stipendium