hur man skapar en fantasi ligafotboll djurhållare

hur man skapar en fantasi ligafotboll djurhållare

Fantasy fotboll åtnjuts av miljoner människor varje NFL säsongen. Ett sätt att njuta av fantasy fotboll är att delta i en keeper liga. Dessa ligor liknar fantasi fotboll utom i slutet av NFL säsongen denna fantasi ligan slutar inte. Ligan fortsätter vidare in i nästa säsong och vanligtvis pågår under flera säsonger. Om ingen som du vet är att göra en fantasi ligafotboll djurhållaren du kan bara skapa på dig själv. Här är hur man gör just det
1. .
Bestäm hur många lag du vill ha i din liga. Med en liga med en mindre mängd lag innebär att varje team kommer att vara full av mycket bra spelare. En liga med fler lag kommer att få fler avslut och gratis mickar agent liksom risken för skeva match-ups.
2.
Bjud bara nära vänner i din liga. Kom ihåg att en vårdare ligan pågår under flera år så att du bara vill bjuda in de människor som brinner för fantasy fotboll. Du kommer också vill bara bjuda in de personer som du vet att du kommer att trivas med under flera år framåt i tiden. Om du har några bekymmer om hur någon kommer att vara som en ägare i en fantasy fotboll keeper ligan inte bjuda in dem. En ägare bestämmer att han inte längre vill delta i en keeper liga halvvägs kan förstöra hela ligan för alla.
3.
Få allas kontaktinformation. Detta kommer väl till hands när det är dags för utkastet. Det är också användbart för att lämna in nyheter om ligan till ägare som avslut eller fri anmälningar byrå.
4.
Skapa regler och föreskrifter av ligan med andra berörda ägare. En normal fantasi fotbollsligan varar bara en säsong så inte varje ägare måste vara i samförstånd med varje enskild regel i ligan. En keeper ligan, dock pågår under flera år så det är i bästa intresse för alla inblandade att hålla varje ägare nöjda. Att se till att ägarna är minst nöjda med de regler och bestämmelser i ditt keeper ligan är ett bra sätt att garantera att det kommer att bli färre komplikationer i din keeper liga.
5.
Skapa en kopia av de bestämmelser och föreskrifter och skicka ut den till varje ägare. Detta kommer att begränsa förvirring och se till att varje ägare i din innehavare ligan är på samma sida.
6.
Skapa ligan utan att använda en webbplats. Många människor använder webbplatser som Yahoo eller CBS Sportsline att spela fantasy fotboll. Detta är bra för ett regelbundet ligan men en keeper liga är mycket mer komplicerat. Skapa din egna scheman, listor roster, regler och andra anteckningar om ligan genom att använda något ordbehandlingsprogram. Använda ett kalkylprogram för att hålla koll på statistik. Det är egentligen mycket enkelt.
7.
ha en levande utkast personligen. Att vara inblandad i en fantasi fotboll keeper ligan innebär att du kommer att hantera dessa individer för flera NFL säsonger. Att ha levande förslaget personligen är ett bra sätt för alla ägare att träffa varandra om de inte redan har gjort det.


Relaterade artiklar


hur man förstår NASCAR: s poängsystem
Hur högt ska en darttavla hängas
hur du tar bort en yttre glasfiber akterspegel hud
hur man tränar som en Ultimate Fighter
hemlagad motorcykel hissar
flyga guide spöbyggnad
Mackinaw öns skoterleder
hur man faktiskt njuta av NCAA Tournament
dag vandringar i New York
de mest kraftfulla 4x4 ATV