hur man sparar pengar på en baseballmatch

hur man sparar pengar på en baseballmatch

Det är USA: s favorit tidsfördriv, men med en familj av alla storlekar att en baseballmatch kan skandalöst dyrt när du faktor i parkering, mat, dryck och kostnaden för dina biljetter. Följ dessa steg så att din familj kan njuta av en dag på ungefärlig utan att skicka någon till hjärtstillestånd
1
närvara. . en tidig eller sen säsong spel när vädret är inte så varmt som i juli och augusti spel. När barnen ta tag i din arm som soda man börjar i din riktning, kan du inte förneka dem viss lättnad. Men om du går när vädret är inte riktigt så varmt, kommer de inte fullt så törstig.
2.
Plocka upp souvenirer innan du går till arenan. Sluta med din lokala Wal-Mart eller Kroger och du kan hitta team hattar, t-shirts, fingrar skum och andra redskap till rimliga priser. Dina barn kommer älska rubrik till spelet alla inriktade upp, och de kommer inte ha någon anledning att besöka butiken stadion gåva. Glöm inte att autografer är ovärderliga (bokstavligen) souvenirer.
3.
Kör med vänner och dela kostnaden för parkering. Ännu bättre, kolla stadion webbplats för grupprabatter och samla ihop en grupp. Lag också ofta erbjuder rabatter för organisationer som scouterna eller flickscouter, välgörenhetsorganisationer och skola eller kyrka grupper.
4.
Kolla lagets officiella hemsida och omfattningen ut familjen nätter eller rabatt dagar. Dra nytta av alla företags-eller förfriskning kampanjer.
5.
Ät innan du går till spelet. Kolla lagets hemsida för att se om mat eller dryck får föras in i parken.
6.
Catch en mindre match. Dessa finns massor av roliga, kostar mindre än en Major League biljett och nästan alla spel erbjuder en befordran. Plus att du kanske kan parkera gratis.

Tips och varningar


 • Stoppa av gästen tjänster disken och fråga om laget erbjuder en gratis läsk för utsedda förare .


 • Relaterade artiklar


  hur man startar en NFL-laget ungdomsfotboll
  hur solbränna rådjur dölja det gamla sättet
  hur man mäter den kraft som anbringas på en fura
  Knoxville, Tennessee 4x4 spår
  hur man njuta av en NASCAR race på Nashville Superspeedway
  Black Bear jakt i Georgien
  fiske i Black Hills, SD
  hur man köper Anaheim Angels biljetter
  hur man kan se en professionell golftävling
  hur du ansluter en 24 volts trollingmotor