hur man vinner en fantasi ligafotboll djurhållare

hur man vinner en fantasi ligafotboll djurhållare

En fantasi fotboll keeper ligan är lite annorlunda än en vanlig ligan. Poängen beräknas på samma sätt och team är uppbyggda på samma sätt. Skillnaden mellan de två är att i en fantasy fotboll keeper ligan du hålla ligan kommer i slutet av säsongen. Varje ägare håller spelarna på hans laguppställning utan att starta allt i början av nästa NFL säsongen. Dessa ligor är lite svårare än en vanlig fantasi fotbollsligan. Här är hur du kan vinna din fantasi ligafotboll djurhållare.
1
Ta reda på hur länge ligan kommer att gå på. . . De flesta fantasi fotboll keeper ligor har en gräns för hur många år i ligan kommer att gå på för. Att veta den här informationen hjälper dig att planera för framtiden som du sätter ihop ditt team.
2.
Ta reda på hur priser arbete. Vissa keeper ligan tilldela priser till vinnaren av enskilda säsonger samt den totala vinnaren. Om så är fallet måste du hantera din fantasi fotbollslag något annorlunda än om det bara finns ett pris för den totala vinnaren av ligan.
3.
Läs scouting rapporter om unga spelare. Är det viktigt att ett lag i en keeper ligan har båda spelarna som är bra nu och spelare som kommer att bli bra i framtiden. Med en rookie med stora möjligheter på din bänk kommer payoff när han blir en superstjärna på vägen.
4.
Don't förslaget alltför många unga spelare. Ett vanligt misstag många ägare göra i fantasin ligor fotboll innehavare är att utarbeta ett team som består av nästan alla rookies eller yngre spelarna. En NFL laguppställning består av både spelare med erfarenhet och yngre spelare. Din fantasi fotboll deltagarlistan bör vara på samma sätt för att göra bra i en keeper liga.
5.
Undvik orealistiska trader. Kom ihåg att även om det är fantasi fotboll bör din djurhållare lag att likna en verklig NFL team. Skulle en NFL team handel bort en All-Pro quarterback för tre oprövade rookies? Förmodligen inte. Inte heller bör du.
6.
Kom ihåg att en djurhållare ligan är fortfarande fantasy fotboll. Även om det är en keeper liga du bör ändå komma ihåg grunderna när det gäller fantasy fotboll. Det är alltid en bra idé att fylla på running backs och spelare som kommer att ha gott om touchdowns under en vanlig säsong. Oavsett om det är en keeper liga eller en normal fantasi fotbollsliga du vill att dina team att samla poäng. Det är det viktigaste att komma ihåg.


Relaterade artiklar


specifikationer för Eureka bergspass tält 4XT
hur du tar bort tidningen ut på en Colt 1911
hur man undviker en fot första bestigningen i en torrdräkt
Orlando, Florida, verkställande golfbanor
hur du tar bort en zebco omega spole
DIY: glasfiberbåt reparationer
sjöar i Maryland till roddbåtar
hur läger med barn i Kalifornien
hur man väljer en cykel för ett barn
hur man bygger NASCAR Model Kits