hur man vinner på hästkapplöpningar

hur man vinner på hästkapplöpningar

Horseracing är en rolig publiksport som gör fågelskådare att satsa på resultatet. Spel på hästar spår har vanligtvis bor och parallellsända hästkapplöpningsevenemang att du kan satsa på. Hemligheten till att lära sig att vinna i galoppsport är att förstå hur oddsen genereras och hur man spelar styrelsen
1.
Titta på olika hästar "ras historia. Hästar som konsekvent har vunnit kommer sannolikt att fortsätta sin streak. En favorit är vanligtvis en bra satsning som kommer att tjäna dig en avkastning på din insats.
2.
spela oddsen. Även favoriter kan ge dig några av dina pengar tillbaka, satsar på ett långskott gång i en stund kan ge dig en större jackpot.
3.
Ta reda på namnet på hästens tränare och stabil. Hästar som kommer från stora och framgångsrika stall har tillgång till bättre tränare och utrustning.
4.
Place Exacta och Trifecta spel. Dessa satsningar har hämtar er de första två och tre race vinnare respektive. Placera dessa satsningar ger dig en chans att vinna mer pengar.
5.
Prova en hästkapplöpning tipsaren. Dessa spets generatorer ger dig lowdown om vem som förväntas vinna en hästkapplöpning. Många betters tycker att dessa tjänster är användbara till att få dem att vinna på tävlingarna.

Tips och varningar


 • Se till att du plocka upp ett program när du går till en hästkapplöpning spår. Programmet ger dig oddsen för varje häst och personal plockar för vinnarna i varje lopp.
 • En jockey ras historia kan också ge dig insikt i vinnare av loppet. En etablerad jockey med ett massivt race historia kan hjälpa dig att välja vem som ska satsa på.


 • Relaterade artiklar


  hemlagad propan PANNKAKSLAGG
  de bästa sätten att fånga bas på våren
  hur man klär sig för en pro golfevenemang
  hur man fiskar på Busch sjön i St.
  hur man installerar en marin GPS
  Hur hittar en Lowrance ekolod fisk?
  hur man byter en snöskoter drivrem
  ab rutiner som fungerar snabbt
  vildmark ledarskapsutbildning
  hur man bestämmer hur många hastigheter på en cykel