hur man volontär på vår utbildning

hur man volontär på vår utbildning

Om du lever för baseball, och om du går igenom denna svacka från slutet av World Series fram till början av nästa säsong, så du älskar att arbeta på en vår utbildning baseball lägret. Det är ett bra sätt att vara runt Major League spelare och upp-och kommande mindre leaguers, få lite roliga grejer och fånga några spel gratis. Här är några tips på hur man volontär på vår utbildning
1
Välj en fjäder Traning läger. . . Grapefrukt League i Florida finns omkring hälften av de stora lagen league baseball och Cactus League i Arizona är värd för resten.
2.
Skapa en baseball CV. Nämn dina nuvarande och tidigare yrken, med fokus på alla människors kompetens du har och var man utvecklat dem. De flesta frivilliga jobb kommer att innebära kontakter med allmänheten, exempelvis vaktmästare, biljett taker eller grunder besättning hjälpare. Markera någon direkt baseball erfarenhet.
3.
Leta våren träningsanläggning för laget du vill kontakta. Du hittar denna information på mlb. com. Varje lag finns med, med en uppdelning av alla sina mindre ligor dotterbolag och träningsanläggningar.
4.
Skicka ditt CV till lagets personalavdelning eller säsongsanställd personal avdelning i november eller december. Eftersom kannor och fiskare kommer till andra veckan i februari, volontär personal har vanligtvis vara där tidigare.
5.
Följ upp med lagen. En vecka efter utskick ditt CV, ring och fråga om de har fått ditt det. Om de har och visar intresse, ställa upp en telefon eller kontor intervju. Om de inte har granskat återuppta försiktigt uppmuntra dem att titta över det och uttrycka din entusiasm för jobbet. Om de inte har fått det, skicka en annan. Fråga om du kan faxa eller e-posta den till dem för att påskynda processen.
6.
Göra researrangemang om det behövs. Volontär på vår utbildning är idealisk för den pensionerade enskilda eller någon på en fungerande semester. Kolla expedia. com eller hotwire. com för fantastiska erbjudanden resa till antingen Arizona eller Florida.

Tips och varningar


 • volontär med ett par vänner. Det kommer att göra jobbet så mycket roligare.
 • Om du kan skriva artiklar våren utbildning för en lokal tidskrift, kan betala för sig stå för en del av dina kostnader. Som volontär kommer du inte få ersättning för dina kostnader.


 • Relaterade artiklar


  hur att delta i ett ultimat händelse Fighting Championship
  hur man följa NFL slutspelet
  hur man simma med hajar
  hur man sätter tejp på styret
  steg-för-steg-instruktioner för fiske knop
  skrubbskädda fiske i kustnära North Carolina
  vad man ska leta efter när man köper en begagnad husbil
  typer av skoterleder
  hur vattentät Gore-Tex
  hur reparera däck delaminering