hur rida en Rose Bowl parad flyta

hur rida en Rose Bowl parad flyta

The Rose Bowl Parade är den mest allmänt kända och förväntade parad i världen. Många gymnasieskolor, hästsport grupper och andra medborgerliga och studentorganisationer drömma om att bli ombedd att vara i Rose Bowl Parade. Traditionellt det sätt komma in i Rose Bowl Parade är att bli inbjuden av planeringskommittén, men det finns ett par sätt att bättre är dina chanser
1.
Var i ett yrke som kan användas med en flottör byggföretag. Detta gäller särskilt för florister, som flyter görs nästan uteslutande av blommor och annan grönska.
2.
Ta reda på vem det flyter byggbolagen är och erbjuda frivilliga. Ett sådant företag är Fiesta Parade flyter. Du måste betala din egen väg till Pasadena och hela din vistelse och du är inte garanterad att få möjlighet att rida på flottören, men det är värt en chans.
3.

Visa upp i Pasadena och hitta ditt företag flyta byggnad, eller ring Rose Bowl huvudkontoret och få information om möjligheter till frivilliginsatser för att fira helgen. Besök den officiella Tournament of Roses Parade hemsida för mer information.
4.
Gälla även i framtiden. I en produktion så stor som i Tournament of Roses Parade, är planeringskommittén boka upp för år i förväg. Om du vill ha en chans att komma in i en framtid parad, fylla i en ansökan på hemsidan.

Tips och varningar


 • Öva, öva, öva. För att vara redo att utföra framför miljontals levande och i världen, det tar balans och massor av praxis. Om du är bra kan du bli inbjuden att komma tillbaka under de kommande åren.


 • Relaterade artiklar


  hur man köper en UFC videospel
  hur man lägger en GEVÄRSSTÖD på Remington modell 770 gevär
  hur man installerar tryckknappar på båten duk
  redskap för att göra spinnare & beten
  hur de ska följa professionella golfspelare
  hur man bifoga en kedja till ett ankare
  hur man tur Minute Maid Park
  hur läger med barn i Kalifornien
  exotiska Turkiet & vaktlar jakt i Hondo, Texas
  hur man byter packboxen på en inombordare båt axel