hur till vända din fru till en NFL fläkt

hur till vända din fru till en NFL fläkt

Det är viktigt för två personer i ett förhållande att dela varandras intressen. Om din fru är inte ett fan av NFL inte utesluta henne från din söndag hobby. Gör henne en konvertera. Här är hur du kan förvandla din fru till en NFL fan
1
Förklara spelet till henne. . . Många människor är inte ett fan av NFL eftersom de inte förstår fotboll i allmänhet. Svara på eventuella frågor om fotboll att din fru kan ha och ha tålamod med henne som hon är att lära sig spelet.
2.
Låt henne plocka sin favorit NFL-laget på egen hand. Det skulle vara fantastiskt om din fru jublade för samma NFL team som du gjorde. Du bör inte tvinga det på henne. Om hon plockar en annan NFL-laget som sin favorit inte vara arg på henne. Ha kul med den, speciellt när dina två favoritlag mot varandra.
3.
Köp henne NFL kläder. Team butiker säljer många olika skjortor, tröjor och till och med tröjor som är speciellt gjorda för kvinnor. Detta kommer att hålla din fru från att behöva bära en av dina NFL tröjor som är alldeles för stor för henne.
4.
Host en NFL parti på ditt hus. Bjud in dina vänner och tjäna massor av mat och dryck. Titta spelet med dina vänner och din fru och ha henne involverade under hela evenemanget.
5.
Ta ut henne för att titta på fotboll med dig. Titta på en NFL tävling med en stor grupp av fans på en lokal etablering är mycket roligt. När du är ute på en bar på fotboll kan du skrika och heja på ditt favoritlag som om du var på stadion. När din fru kommer in i spelet och miljön att handbollsförbundet skapar hon kommer att inse varför du är ett så stort fan.
6.
Ta henne till en NFL-match. Det finns verkligen inget som ska gå på en NFL-match live och personligen. Gå en NFL spel kommer att hjälpa din fru uppskattar atletiska som krävs för att spela professionell fotboll. Hon kommer att ha kul blötläggning i atmosfären på stadion också.


Relaterade artiklar


hur man väljer kvinnors bergsklättring redskap
hur man installerar starta skal på scuba slangar
griffin odyssé spindel skruvstäd instruktioner
Hur bearbeta älgkött
MerCruiser 502 specifikationer
bas River State Park, New Jersey camping
hur man hanterar en gädda
hur man gör båtbyggeri trä helt vattentät
Schwinn super Le Tour 12,2 specifikationer
Kawasaki zzr600 fakta