Hur man väljer Super Bowl MVP

Hur man väljer Super Bowl MVP

Plocka Super Bowl MVP är mycket lättare än att vinna på lotteri. Genom att utvärdera tidigare MVP i Super Bowl du kan avsevärt förbättra din chans att plocka Super Bowl MVP. MVP går alltid till den största stjärnan i den största match på året. De islagspunkter har vunnit priset oftast
1.
Plocka quarterback, eftersom detta är din bästa chans att plocka rätt Super Bowl MVP. I 41 Super Bowls quarterbacken position har vunnit priset 20 gånger. Härligheten position i fotboll har vunnit Super Bowl MVP knappt hälften av tiden.
2.
Välj den spelare i det laget som kommer att vinna spelet. När du gör gräddan av Super Bowl MVP du måste titta på vad team är oddsen på favoriten att vinna spelet. Endast en gång i History of Super Bowl har MVP kommer från det förlorande laget. Chuck Howly i Dallas Cowboys, Super Bowl V.
3.
Förbättra dina chanser genom att välja en offensiv spelare. Av de 41 Super Bowls en offensiv spelare har vunnit priset 33 gånger. Förutom quarterback, om brottet har en springa tillbaka fick priset sju gånger, bred mottagare fem gånger, och en punt /kick återvändare en gång. Genom att välja en offensiv spelare, om historien är en indikation, har du ungefär en 80% chans att vara korrekt.
4.
Titta på de senaste Super Bowl MVP. Välj den MVP som har, genom historien, vann priset flest gånger. Genom att bryta ner generella procentsatser för de tre bästa offensiva spelare i tidigare Super Bowls quarterbacken har vunnit priset 50% av tiden, kör tillbaka 17% och wide receiver 12%.
5.
Bypass defensiv spelare som kommer att minska din chans att välja rätt Super Bowl MVP. Endast åtta defensiva spelare i spelets historia har vunnit Super Bowl MVP. Och i de åtta matcher defensiv ändar och safeties är kopplade till två MVP varje, som bryter ned till ca 5% av tiden.
6.
Öka dina chanser genom att välja quarterback från lag än ska vinna spelet. Genom att göra detta kommer du att ha runt en 50/50 chans att bli korrekt. Detta är inte ett lås men chansen kommer att vara mycket till din fördel, med tanke på Super Bowl MVP historia.


Relaterade artiklar


backpacking i redwoodträden
Hur länge kan du lämna en last i en muzzleloader?
hur reparera en imploderade tank motorcykel gas
Vad är segelbåt segel gjorda av?
Hur du ser på streaming NFL slutspel
de lagar om hygien i köket med Frilufts
hur man följa Breeder’s Cup
hur du bygger dina egna ankare
hur anslutning till NFL auktionen nätet
hur man skall avgöra trolling längd motoraxeln