hur man använder mlb.tv att titta på baseball spel

hur man använder mlb.tv att titta på baseball spel

Om du är en diehard fan av ett Major League Baseball team, men du bor på andra sidan av landet, kan du fortfarande titta på alla sina spel. MLB. tv är en abonnemangstjänst som erbjuds av MLB. com som ger fördrivna fans möjlighet att se det egna lagets spel
1.
Prenumerera på MLB. tv. Du kan prenumerera för en dag, en månad eller hela säsongen. Du kan också välja att gå med standard video hastighet av 400 KPS eller uppgradera till Premium Edition på 700 KPS.
2.
Gå till MLB. tv hemsidan när du är redo att titta på ett spel. Klicka på MLB. tv ikonen för det spel du vill titta på. Ange din inloggningsinformation och vänta när ditt spel laster i din mediaspelare.
3.
Utöka din skärm till helskärm och titta på ditt spel live. Om mediaspelaren stannar vid någon punkt, lägg tillbaka det genom att klicka på MLB. tv ikonen igen.
4.
Titta arkiverade spel genom att besöka MLB. tv hemsida, välja ett datum från resultattavlan kalendern och klicka på MLB. TV-ikon. De flesta spel finns som arkiveras spel så snart som några timmar efter att de har upphört. Du kan titta på matchen i sin helhet eller snabbspola framåt och bakåt för att titta på bara vissa delar.

Tips och varningar


 • Kontrollera blackout begränsningar innan prenumerera på MLB . TV. Vissa postnummer hindras från att titta på spel av ett visst lag, om de anses inom laget territorium.


 • Relaterade artiklar


  hur man byter ett batteri i en Suunto Vector
  hur man läger i siren, Wisconsin
  hur man luta sig ut en skoter
  Hur man testar en torrdräkt för läckor
  hur man kan förstå innebörden av NASCAR flaggor
  gör det själv: båt platser
  hur du väljer NFL playoff lag
  kajak utbildning
  hur man byter Ruger 10/22 skjutandet stift
  hur Trim och Tilt på en utombordare