hur man får biljetter till Nextel öppna

hur man får biljetter till Nextel öppna

En av Nascar mest kända händelser är Nextel Cup Series. Hela tävlingshelg är fylld med spänning som är oöverträffad under resten av de 38 veckan Nascar säsong. Loppet är en vinnare vidta alla evenemang med en handväska på $ 1 miljon. Även om det är svårt att hitta biljetter till Nextel Open och Nextel All Star Challenge, är det inte omöjligt
1.
Kolla Nascar schemat för information om när nästa Nextel öppen utmaning kommer att bli. Det har hållits i Charlotte, kan North Carolina under en tid nu, men datumen varierar från år till år beroende på resten av Nascar schemat. Schemat information kan placeras på Nascar webbplats.
2.
Hitta Nextel Öppna lopp på Nascar webbplats. Den Nextel Open omfattar upp till 30 förare och vinnaren av evenemanget överföringar till den nationella tävlingen, The Nextel All-Star Challenge. Den Nextel All-Star Challenge race kommer omedelbart att följa Nextel Open.
3.
Leta upp "Ticket" länk på Nascar webbplats. Det ska öppna ett nytt fönster med information om de avsnitt och rader som fortfarande finns till försäljning. Du kan också köpa biljetter till andra evenemang som går längs med Nextels All Star Challenge, som kvalificerande natt.
4.
Välj det område du vill sitta i och göra ditt biljettköp. Du behöver ett giltigt kreditkort för att göra köpet.

tips och varningar


 • Om du inte kan hitta biljetter via Nascar hemsida, prova andra biljettsystem byråer online eller per telefon.
 • Din bästa chans att hitta biljetter till Nextel Open är tidigt i Nascar säsongen. Tävlingssäsongen börjar i allmänhet i februari och slutar i november.


 • Relaterade artiklar


  fågel vaktel identifiering
  hur man byter olja i en Yamaha järv
  hur man kan fånga bas i floder
  hur man får stock car racing lektioner
  hur man gör mat tomter för rådjur i Maryland
  hur man skall avgöra trolling längd motoraxeln
  hur man vet NBA regler lönetak
  hur man hanterar en oförskämd sportfantast
  hur man köper Ultimate Fighting affischer
  hur man njuta av en NASCAR race på Kentucky Speedway