hur man får till Fenway Park

hur man får till Fenway Park

Om du har biljetter till en Boston Red Sox spelet, det finns många sätt att ta sig till Fenway Park. Du kan resa till division med bil, tunnelbana, tåg eller buss. Oavsett hur du väljer att komma till Fenway Park, bör du planera i god tid
1.
Bestäm vilken transport metod du vill använda för att komma till Fenway Park. Om du har en bil och är inte ont om tid, är bil kanske det bästa valet. Däremot kan tunnelbana, tåg och buss till slut blir billigare överväger gaspriserna och priset på parkering på Fenway Park.
2.
Gå till den officiella webbplatsen för Boston Red Sox. Klicka på "Fenway Park" längst upp på skärmen. På efterföljande sida, välj "Vägbeskrivning och parkering" på vänster navigering panelen. På följande sida ser du en rullgardinsmeny med en mängd alternativ. Välj det alternativ som stämmer överens med hur du bestämde dig för att besöka Fenway Park (bil, tunnelbana, tåg eller buss). När du har valt rätt alternativ, klicka på kartan för att ange vilken del av staden du kommer ifrån. Du får stegvisa anvisningar om hur du besöka Fenway Park.
3.
Kom ihåg att kartlägga din hemresa från Fenway Park. Ofta kollektivtrafik stannar eller ändrar rutter på en viss tid på dagen.
4.
Hojta till Fenway Park långt före den tid du behöver för att komma fram. Stora förseningar är vanliga på grund av trafiken runt division på spel dag. Lyssna på den lokala radion för att höra för alla avstängda vägar som kan påverka din resa.


Relaterade artiklar


Hur fungerar en kung arbete krabba fälla?
Hur får man på tv på en racketsporter
vattenparker nära Monroe, Michigan
helgen cykel turer
Suunto batteribyte instruktioner
hur man styr rep
hur man kan stoppa tjejslagsmål
hur man byter grepp på en S & W 442
inomhus vattenparker i Ocean City, Maryland
hemmagjord låda läger chuck