hur man hänga med NASCAR ställningar

hur man hänga med NASCAR ställningar

Oavsett om du är i en fantasivärld ras ligan eller bara en die hard NASCAR fan, kan hålla med förare ställningar vara utmanande. Det finns många förare i drift och med så många saker som händer som berör deras poäng, har du verkligen fick ägna lite tid att hålla koll på det. Lyckligtvis finns det flera resurser där ute du kan vända dig till mitten av veckan för att kontrollera om den nuvarande ställningen i ditt favoritlag och förare
1.
Besök nascar. com för en komplett lista över aktuell ställning, statistik förare, scheman ras och mycket mer. Om det har att göra med NASCAR, hittar du det här. Du kan även se ställningar från föregående år om du vill göra jämförelser från en säsong till en annan.
2.
Prenumerera på NASCAR Scene. Det är en veckotidning som inte bara sammanfattar tidigare helgens racing resultat och aktiviteter, men är full av information om den kommande tävlingen. Men läs den fort som det är generellt levereras på torsdag varje vecka.
3.
Titta NASCAR Nu den senare delen av veckan för att få ställningar som av föregående helgens racing. Kontrollera din lokala kabel listor för sändningstiderna.
4.
Kolla msn. foxsports. com veckan i en lista över aktuella ställningar. Du kan enkelt hämta ställningar för Busch och Truck serier utöver Cup ställningar.
5.
Se till att du titta på kvalificerade varv varje vecka. Du kommer inte bara höra vad förarna och deras team har gjort hela veckan, men kommentatorer kommer att gå över aktuell ställning också.


Relaterade artiklar


hur man identifierar fisk Florida sötvatten
Hur man monterar omfattning baser
hur man målar med riktiga träd camo
maxpedition falk-II tillgängliga färger
hur vi ska förstå INÄGA flyga regeln
den bästa lockar att fånga bas
hur man saltlake sill för plug skärning
Camping och spår ATV i British Columbia, Kanada
hur du justerar siktar på en K31 Schmidt Rubin
Felsökning av en Mossberg 472pca