hur man ska gå till Pennsylvania 500

hur man ska gå till Pennsylvania 500

Pennsylvania 500 hålls på Pocono Raceway i Long Pond, Pennsylvania. Det är en av två tävlingar som hölls på banan. Den andra är den Pocono 500. Den första lopp på Pocono Raceway var 1968. Sex år senare, var det första NASCAR 500 mil ras hållas där. Eftersom banan är ett ovanligt triangel form, tävlingarna är alltid intressanta. Läs vidare om hur man ska gå till Pennsylvania 500
1.
Köp individ eller grupp biljetter. Biljetter finns månader i förväg eller på tävlingsdagen. Det finns flera nivåer, inklusive terrassen och härskaran. Köp biljetter genom att ringa (800) RACEWAY eller få dem online på Pocono Raceway webbplats.
2.
Boka logi om du reser distans. Många hotell i området kommer att erbjuda erbjudanden för Pennsylvania 500 lopp fans. Ring runt eller fråga din resebyrå. En annan bra resurs är Pocono Mountains Visitors Bureau.
3.
Dra upp din RV och göra en helg av det. Det finns flera campingplatser vid Pocono Raceway. Om ditt husdjur är en NASCAR fan också, ta med den. Husdjur är tillåtna på camping, men ingen annanstans.
4.
Bekanta dig med travet regler. Säkerhet är förhöjd vid Pocono Raceway. Officerare kan kontrollera din bil vid gaten. Du är inte tillåtet att ta i kylare större än 12 av 12 inches, husdjur, paraplyer, skjutvapen och glasbehållare. Det är bara för att nämna några.
5.
Lämna hemmet tidigt. Du vill inte missa en minut av upphetsning. Inte heller tusentals andra lopp fans. Du måste ta lite småvägar för att komma till Pocono Raceway. Så får du fastnat i trafiken om du inte tillåter gott om tid att komma till Pennsylvania 500.
6.
Ta allt du behöver. Pocono Raceway är i grunden mitt i ingenstans. Det finns inga butiker i närheten, så se till att du har alla det väsentliga. Speciellt om du kommer att bli camping.


Relaterade artiklar


hur man kan öka utgångshastighet av 0,177 pellets gevär
havsfiske i Neapel
om kanariefågel & gulögda Rockfish
hur man kan räkna ut odds hästkapplöpning
hur drag propantankar
hur du återvinner marina batterier AutoZone
jakt Javelina i Texas
Småbåtshamn i Maryland
hur man blir en New York Yankees fläkt
hur man kan se New York Mets spelar på Shea Stadium