konsten att njuta av sport med make / maka

konsten att njuta av sport med make / maka

Vissa människor fördes upp på sport, vissa människor har sport tvingats på dem och andra kan lära sig att njuta av idrott deras make älskar. Äktenskapet är om kompromiss, och det handlar om att lära sig att älska det du var aldrig intresserad av innan
1.
Lär dig spel. Förstå spel, reglerna och historien kan hjälpa dig att dina egna intressen, men delar en passion tillsammans med din partner kan vara mycket givande.
2.
Ställa frågor. Din make /maka kommer att älska det om du är intresserad nog att inte bara sitta igenom spel med dem men att ställa frågor också. Visar ett intresse att hjälpa dig att få mer information, och bidra till er två tillsammans. Det hjälper om du tar tid på egen hand att läsa på sporten och överraska din partner med den.
3.
Förstå fikonspråk. De olika aktörerna kan spela strategier och positioner vara förvirrande. Njut sport med din make genom att lära nog att prata om spel med andra.
4.
Få information om de historier som arbetar med lagen, spelarna och rivaler. Mycket av en fläkt roll är att veta historien och blir stolta över sitt ställning som cheerleader för laget.
5.
Fastna i spänning. När slutspelet närmar i någon sport, det är roligt att sopas upp i den. Frossa i denna glädje med din make, och du kan lära dig att känna rusa och njuta av sport.


Relaterade artiklar


snöskor nära Denver, Colorado
hur man läger i franska slicka, Indiana
Hur man knyter mariner knop
hur man skjuter med hemlagad svartkrut
hur man hittar spelare för fantasi fotboll
hur man blir en professionell caddie
kaninjakt utan hund
hur man ansluter en AIS-mottagare till en dator
hur man köper en andel i en travhäst
camping nära Pikes Peak, samarbete