Hur byter jag ratten för en tracker Nitro båt?

Hur byter jag ratten för en tracker Nitro båt?

Om du väljer att ersätta ratten på din Tracker Nitro båt, kan du titta på flera alternativ för hjulstorlek och färger. Du kan även be den lokala verkstäderna hur lång tid det tar att dra det gamla hjulet av, sätta nya hjulet om och hur mycket det kommer att kosta. Du kan även överväga att göra arbetet själv om du känner för att göra jobbet och vill spara lite pengar

Du behöver:. .
Skruvmejsel
2-gånger-4.
Skiftnyckel.
Vattentät marin fett.
Momentnyckel.
Gummiklubba.


1.
Sätt en skruvmejsel under kanten på navet täcka vid mitten av hjulet. Vrid på skruvmejseln för att lossa locket och bänd ut den med en skruvmejsel.
2.
Skjut en 2-gånger-4 i vänster, undersidan av ratten så att den sylt ekrarna i ratten när den vrids åt vänster. Vrid hjulet åt vänster, så att slutet av 2-by-4 kommer i kontakt med golv av båten.
3.
Använd en skiftnyckel för att ta bort ratten låsmutter från ratten axeln. Rock hjulet från sida till sida för att lossa hjulet. Dra bakåt på hjulet för att ta bort den, fånga den "Woodson nyckeln"-en liten bit metall som passar i ett spår på ratten och ett spår på axeln, hålla hjulet från att vrida på axeln. Behåll nyckeln för användning med det nya hjulet.
4.
Smörj splines på styraxeln och insidan av hålet i mitten av ratten som passar över axeln. Smörj Woodson nyckel och montera den i öppningen i hålet i ratten. Rikta in Woodson tangenten med facket på styraxeln och tryck på hjulet på plats.
5.
Montera 2-gånger-4 till höger och undre sida av ratten så att det kommer att fastna i ekrarna i ratten när den vrids åt höger-den 2-gånger-4 kommer att landa på toppen av den högra sidan av båten. Trä ratten låsmutter på styraxeln och dra åt till 80 mul-lb. av vridmoment med en momentnyckel. Tryck den nya hjulets nav på plats.

Tips och varningar


 • Om Tracker hjulet är svårt att ta bort, några kranar bakifrån med en gummiklubba lösgör allt korrosion.


 • Relaterade artiklar


  stora alaska fiske
  den bästa lockar för liten mun bas
  rådjursjakt i Kentucky spel landar
  lagar för skjutvapen på båtar i Florida
  hur man fixar en gnisslande cykel däck
  Texas vattenskoter regler
  Minnesota State lagar om fordon ATV nytta
  typer av vikter huvudbok fiske
  kajak klubbar i närheten av Atlanta
  diy rådjur persienner