bromsar på en båt trailer

bromsar på en båt trailer

Bogsering av ett båttrailer ger båtfolk frihet och möjliggör mer kontroll över båtens skick när de inte på vattnet. Broms för båtsläp är mycket desamma som för andra typer av vagnar, överväga den belastning du kommer att vara dragande, och kontrollera ditt tillstånd lagar om släpvagnens bromsar utöver dragfordonet bromsar. Rutinunderhåll av släpvagnens bromsar och bromsljus är viktigt för säker bogsering.

Släpvagnsbroms krav från staten

Den amerikanska Båtförbund erbjuder en omfattande lista av statliga krav på minsta längd, bredd, höjd och vikt av båten och trailern innan separata släpvagnens bromsar krävs. Bromsarna på dragfordonet ensam inte kommer säkert sakta en släpvagn över de listade vikt. Till exempel har Idaho en u00A3 1. 500 minsta vikt, har Colorado en u00A3 3. 000 minimal vikt och North Carolina har ett u00A3 4. 000 lägsta vikt före släpvagnens bromsar krävs.

bromsljus Krav

alla släpvagnar i USA är skyldiga att ha fungerande bromsljus, bakljus, blinkers och sidoljus. Bromsljus på släpvagnar är särskilt viktiga för att undvika upphinnandekollisioner, som din dragfordonet bromsljusen ofta skyms av släpvagnen. Kontrollera bromsljus varje gång du bogsera båten, vilket gör att de är i gott skick.

Släpfordonets bromssystem Säkerhet

Utbilda dig själv om korrekt trailertransport teknik och säkerhet innan bogsering din båttrailer. Vid bromsning, undvika plötsliga stopp och vändningar. Brake väl i förväg om din slutar att ge avslutande bilister gott om varning och tillräckligt med tid för ditt fordon att sakta sin last. Alltid utnyttja ordentlig backup utrustning-som säkerhet kedjor säkerhet och hand-raster-i fall din dragkrok misslyckas.


Relaterade artiklar


kupoltält för familj camping resor
hur man fastställa anka persienner
North Carolina troféjakt
felsökning av en 1988 Evinrude 15hp
hur man kan jämföra kikarsikten för mindre än $ 500
Southwest Virginia vandring klubbar
präriehund jakt nära St.
hur man gör ett enkelt EVAC bår
hur man gör en rosett sträng från djurhud
hur man bygger en trä stativ