Båten säkerhetsutrustning lista

Båten säkerhetsutrustning lista

Fritidsbåtar krävs av federal och, beroende på var du bor, att statens lag har vissa delar av säkerhetsutrustningen ombord hela tiden. Krävs enligt lag poster varierar beroende på storleken på båten, men det är oftast en bra idé att ha vissa säkerhetsaspekter som arbetar ombord på båten oavsett om du inte är bundna av lag att ha dem.

Flytvästar

USA: s kustbevakning kräver lagligt att du har en flytväst, annars känd som flytvästar eller PFDs, för varje person ombord på båten eller som dras av båten.Större båtar är också skyldiga att ha minst en "throwable" flytväst ombord vid alla tidpunkter.

Bell eller Whistle

Alla båtar ska bära en klocka eller vissling som kan höras minst en kilometer till sjöss. Dessa kan användas för att signalera ångest eller varning räddare av din närvaro i händelse av en olycka.

Visual nödsignaler

Båtar ska vara utrustade med visuella nödsignaler för både dagtid och nattetid användning. Vattentät facklor vanligen hålls på båtar för detta ändamål.

Brandsläckare

De flesta båtar är enligt lag skyldiga att utföra minst en bärbar brandsläckare. Beroende på storleken på båten, kan du bli skyldig att utföra flera brandsläckare.

Paddla

Vissa stater kräver att du ha åtminstone en paddel i båten om din motor stannar.

Kommunikation Metod

Det är oftast en bra idé att ha några kommunikationsmedel med dig på båten. En mobiltelefon, satellit telefon eller CB-radio kan användas för att ringa efter hjälp om båten har ett problem eller om du upplever en nödsituation medan på vattnet.


Relaterade artiklar


Felsökning av en Eagle Claw Gunnison rulle fiske
sig att rida terrängfordon
hur man köper främre sikte certifikat på ebay
vildmark fiske i en kajak
hur man fastställa anka persienner
gun butiker nära Mill Hall, Pennsylvania
styrbord projekt
effektivitet Thinsulate i stövlar
dagsvandringar i Smokey Mountains
proffs & nackdelar på motionär 2000 eliten