Camping livsmedel lista

Camping livsmedel lista

Det är viktigt att överväga vilken typ av camping kommer att ske, eftersom detta kommer att kraftigt påverka vilka typer av livsmedel som bör tas med. Camping i en släpvagn eller husbil innebär att kylskåp, spis, mikrovågsugn och ökad lagringskapacitet finns tillgängliga, medan traditionella tält camping innebär att maten kan behöva göras och en is bröstet kan behövas för att hålla vissa poster cool. Med lite planering och omtanke, en välsmakande camping äventyr är enkel.

Grundläggande punkter och Kryddor

Det finns flera baslivsmedel att komma ihåg när packning för en campingtur. Mjöl, ägg, socker och mjölkpulver kan packas att göra pannkakor eller våfflor-eller helt enkelt köpa en torr pannkaka mix som bara behöver vatten. Kall spannmål, Instant havremjöl, bacon, potatis och bröd, bagels eller muffins är också alla goda frukost alternativ som även kan avnjutas för andra måltider. Överväg packning deli kött och ost tillsammans med bröd för att göra smörgåsar samt varm korv, korv eller hamburgare för matlagning upp en del traditionella lägereld livsmedel. Glöm inte att packa jordnötssmör, gelé, lönnsirap, ketchup, senap, njuta, smör, matolja och eventuella kryddor eller smakämnen. Kom ihåg att vissa av dessa poster kräver kylförvaring, så bara packa vad du kan hålla säkert.

Burk och förpackade livsmedel

Konserverade livsmedel är en stor möjlighet för camping, eftersom de kan ge en rejäl måltid med liten eller ingen ansträngning. Soppor, grytor, ravioli, vita bönor och grönsaker behöver bara värmas över öppen eld eller kamin innan de åts. Färdigförpackade sidorätter är ett annat bra alternativ-det finns många olika typer och smaker av torkade ris, pasta och även potatis som lätt är beredda medan camping. Prova att lägga konserverat kött eller fisk och grönsaker att omvandla dessa smårätter till en komplett måltid.

Drycker

Glöm inte de drycker eftersom det är viktigt att hålla sig tillräckligt mycket vätska. Tillsammans med vatten på flaska, med tanke på förpackning läsk och juice samt pulverform drycker mixar, till exempel med fruktsmak, saft, iste, kakao och äppelcider, vilket kan vara rehydreras enkelt. Snabbkaffe korn och tepåsar är också ett måste för en utomhus frukost. Om vuxna är närvarande, anser packning vissa alkoholhaltiga drycker, såsom öl, vin, smaksatt kylare eller sprit som kan blandas med läsk eller saft.

Snack Foods

Förutom mellanmål tårtor och kakor, anser packning frukost barer, granola, pretzels och trail mix. Färsk frukt och grönsaker kan tvättas, skalade och hackade före förpackning för att göra småäta snabbt och enkelt. Pack nog tilltugg att äta hela dagen och för att spetsa mat-och glöm inte Graham crackers, chokladkakor och marshmallows.


Relaterade artiklar


hur man bygger en reining ring
smuts cykling nära Julian, Kalifornien
Washington State fiskekort krav
Oregon båtliv förordningar
ATV spår i Phoenix, Arizona
hur man rengör kött Whitetail rådjur
hur man bygger kol pilar
Alabama båt krav på registrering
hur man gör en campingplats ljus från PVC-rör
hur man registrerar en båt trailer i Texas