Hur köper jag en sömn-away lägret?

Hur köper jag en sömn-away lägret?

När ekonomin sviktar, många familjer leta efter sätt att skära ner på "Extras", inbegripet sommarläger för sina barn. Många sommarläger måste stänga sig när de inte längre kan locka de nödvändiga antalet campare men förvånande nog nya läger lyckas öppna och blomstra. Ibland nya läger har ett visst mål eller ett meddelande som talar till den nya vågen av campare, och ibland hitta ett sätt att subventionera lägret erfarenhet. En person som sätter upp ett nytt läger måste tro på projektet och noggrant planera de åtgärder som krävs för att lyckas.
1
Kontakta personal som arbetar med läger. . . Dessa människor kör mässor där familjer kan undersöka möjligheterna läger för sina barn, de hjälper läger hitta personal för deras läger, och de gör kopplingar mellan personer som vill köpa och sälja läger.
2.

Scan annonser och real listor egendom för att se vad lägret fastigheter har kommit ut på marknaden. Prata med fastighetsmäklare som arbetar inom det område där du vill etablera din sömn-away lägret att ta reda på om de känner till lämpliga fastigheter.
3.
Utvärdera egendom. Bedöma dess värde jämfört med begärt pris. Betala en bedömare att hjälpa till med denna process. Med en bedömare uppskattning kan fungera som ett kraftfullt verktyg när förhandlingar med ägarna.
4.
Fråga lokala hälsodepartementet och brandkår för sina senaste rapporter om lägret. Dessa rapporter kommer att ange vilka typer av reparationer och renoveringar att den nya ägaren skall åta sig att föra lägret upp till koden. Kostnaden för dessa renoveringar och reparationer kan tjäna som en förhandlingsposition, då ett beslut om ett slutligt pris för lägret.
5.
Kontakta de lokala myndigheterna, inklusive kommunen, länet säte eller kommunfullmäktige att fastställa deras engagemang. På vissa håll måste ett sådant köp möta godkännande av lokala myndigheter innan den kan fortsätta.
6.
Skapa en budget och affärsplan för det nya lägret. Förbered dig på att visa finansiärer och investerare hur lägret fungerar och hur du kan göra lägret lyckas. Innan de får en inteckning, kommer en bank eller annat låneinstitut vill kontrollera att du har de nödvändiga huvudstaden för en handpenning (allt från fem till tjugo procent av köpeskillingen) samt medel för nödvändiga renoveringar och förbättringar. Säker dessa medel innan du närmar dig en långivande institutet eller bank för att begära en inteckning.
7.
Metoden flera banker och låneinstitut för att fastställa de villkor som varje kommer att erbjuda för en inteckning. Jämför villkoren som varje erbjuder och bestämmer var du vill säkra en inteckning. Förbered dig på att träffa institutionens krav på kontantinsats. Tillhandahålla bevis för att verifiera dina befintliga medel för handpenning och renoveringar på lägret.
8.
Säkra din inteckning och börja förbereda campingplatser för sin första säsong.


Relaterade artiklar


hur man gör spöhållare för Jon båtar
hur man kan jämföra jakt armborst
Oregon båtliv förordningar
hur kanot på den kejserliga floden i Bonita Springs, Florida
Hur sköter jag för traditionella snöskor?
verksamhet för personer med funktionshinder i Anchorage, Alaska
speciell utrustning för överväganden för vintern backpacking
hur man fiskar med hjälp av en hemmagjord is kvinnojour
Tips för skulptera hår med vax
trä cykelkärra idéer