Hur man monterar en kamera till din båge

Hur man monterar en kamera till din båge

Bow jägare gå ut på jakt expeditioner, i synnerhet ensamstående jägare som vill registrera sina jakter, kan finna att montera en kamera på sin lyra ganska tillfredsställande. Detta är en svår uppgift, och om du är ensam är det nästan omöjligt eftersom båda dina händer kommer att bli bebodda hålla bågen. Men nu med tillkomsten av prylar som gör att du kan montera din videokamera på bågen, kan du enkelt filma dina jaga och visa det för dina vänner. Dessa fästen kan ställas in på någon båge

Du behöver:.
Bow kamerafästet.
Videokamera.
Stabilisator.


1.
Montera kamerafästet enligt instruktionsboken. Fäst stabilisator som följde med bågen kamerafästet till din båge. Bifoga en annan stabilisator om du är vänsterhänt. Detta gör att du kan placera kameran mellan de båda stabilisatorerna och ger dig bättre avslut att nå kontrollerna på kameran och balans.
2.
Placera mjuka ratten medföljer stabilisator genom hålet på monteringsplattan av fören kamerafästet. Fäst den mjuka vredet till fästet på stabilisatorn. Dra åt ratten tills bågen kamerafästet är ordentligt fastsatta. Håll foten av berget planat och i rät vinkel mot fören.
3.
Placera videokameran på bottenplattan av fören kamerafästet och dra åt ratten underifrån till hålla kameran stilla. Dra inte åt för mycket eftersom du inte kommer att kunna anpassa den för fokusering.
4.
Fokusera kameran. Öppna vyn fönstret och radar upp kameran på något föremål. Justera kameran genom att flytta den till vänster eller höger tills objektet är precis i mitten av hårkorset. Spänn ratten så att kameran är alldeles stilla och fokus ändras inte. Du är nu redo att skjuta.

Tips och varningar


 • Håll kameran ren och torr och underhåll aktuell när du använder den utomhus.
 • Använd en multi-purpose båge kamerafästet. Detta kommer att ge flexibilitet och samma montera kommer att fungera när du åker på en jakt med en pistol.
 • En digital videokamera kommer att fungera samt alla skrymmande videokamera och kommer att vara lättare så att du inte däcket när du bär den runt. Det är lättare att hantera och redigera.
 • Använd inte din stävmonterade med mycket hög rekyl vapen. Detta kommer att hämma kvaliteten på dina filmer.


 • Relaterade artiklar


  alaska fiske lagar
  hur man bygger en bärbar hjort blind
  den bästa inbyggda last vagnar
  den bästa omlastning patroner
  föreskrifter för en förtöjningsboj
  fördelarna med cykel fendrar
  information om Onan generatorer
  Remington kniv information
  hur man bygger lagring vattenflaska
  Washington State båtliv föreskrifter om sjön Roosevelt