Hur man monterar lampor trailer

Hur man monterar lampor trailer

Båttrailer lampor ofta översvämmade när båten håller på att lanseras. De får också tuff användning på ojämna vägar och båt ramper lansering. Dessa är skälen till båttrailer lampor är känsliga för korrosion och internt fel och måste ändras. Båttrailer lampor kommer i kit som finns på de flesta bildelar butiker och kan enkelt monteras av de flesta båtägare. Det enda verktyg som krävs är de gemensamma för flesta hushåll

Du behöver:.
Chock som
. Skruvmejsel.
Hylsnyckelsats.
Penetrerande olja.
Alla-fett.


1.
Park släpet på en nivå plats. Chock minst ett hjul fram och bak, för att se trailern inte rör sig när vagnen ljus håller på att monteras.
2.
Ta bort den befintliga belysningen. Öppna baksidan av varje ljus med en skruvmejsel och ta bort de elektriska anslutningar. Använd en hylsa välja att ta bort de fyra skruvar och muttrar som håller varje befintlig ljus på plats. Om monteringsdetaljer är korroderade, använd penetrerande olja på bultar och muttrar och låt oljan att sitta i 10 till 15 minuter.
3.
Öppna båten paketet trailern ljus och ta bort lamporna. Montera varje ljus på plats med hjälp av medföljande hårdvara och en socket set. Placera en ljus lager fett över varje mutter och bult för att förhindra framtida korrosion.
4.
Anslut de elektriska ledningarna. Ta baksidan av varje ljus för att exponera ledningar. Anslut den gula sladden till vänster sväng ljus med hjälp av en mutter som levereras i ljuset kit. Anslut den gröna kabeln till höger ljuset på samma sätt. Sätt tillbaka baksidan av varje ljus.
5.
Tillbaka den bogsera bilen till framsidan av vagnen. Fästa släpets ledningarna till anslutningen på bogsera fordonet. Ha en medhjälpare slår på vänster blinkers och kontrollera att motsvarande ljus aktiveras. Kontrollera höger blinkers på samma sätt. Ha en hjälpare på bromspedalen och kontrollera att både vänster-och höger-blinkers aktiveras. Kontrollera ledningarna anslutningar om några lampor inte fungerar.

Tips och varningar


 • Koppla släpet lyser innan uppbackning släpet i vattnet för att starta båten. Koppla släpet lamporna före lanseringen kommer att förlänga livslängden av lökar i ljuset.


 • Relaterade artiklar


  fasan jakt i Aberdeen, South Dakota
  Texas jakt & fiskelicenser krav
  Hur lägger jag styrservoolja till en 1993 Mercury utombordare?
  Tips för Striper fiske i Las Vegas
  båtliv regler i Washington
  punkt inga områden punkt fiske i Kanada
  washington rovdjur fiske
  Hur gör jag fälla mat för att överleva?
  hur man bestämmer det år då en johnson utombordare
  christian sommarläger i New York