Kalifornien motorcykel färdighetsträning

Kalifornien motorcykel färdighetsträning

Motorcykel utbildning kommer att lära dig de fysiska och mentala färdigheter som krävs att vara en kompetent ryttare på eller av vägen. Det finns många utbildningar i Kalifornien, både privat regi och som är anslutna med motorcykeln Safety Foundation, den avtalade utbildningsorganisation för staten Kalifornien

Basic Street Bike Utbildning

En grundläggande ryttare Kursen ges av den Motorcycle Safety Foundation, i samverkan med California Highway Patrol. Nya förare kommer att lära dig att starta och stoppa motorcykeln, göra breda och tvära svängar, och lära sig att använda effektiva gasreglage.

Erfarna Street Bike Kurser

När du har bemästrat de grundläggande teknikerna för ridning, kan du flytta upp till mer avancerad utbildning i undanmanöver för att undvika hinder, balanserad bryta och medvetenheten om läget. Årlig repetitionsutbildning rekommenderas av Motorcycle Safety Foundation.

Avancerad Street Rider skola

De mer avancerade kurserna visar hur du bestämma rätt väg genom en sväng, hur man på strömmen vid kurvtagning och manövrar akut för att undvika olyckor .

Off-Road Basic Training

I slutna intervall övningar kommer studenterna lära sig gasreglaget, hur man rider på löst underlag och hur man rider och slå på kullar. Dessa klasser erbjuds av Motorcycle Safety Foundation skolor i hela delstaten att ryttare så unga som sex år gammal.

Motocross skola

När du har bemästrat den grundläggande motorcykel drift och ridning metoder kan en professionell tränare lära dig färdigheter som hoppning, kurvtagning och linjeval att navigera mest effektivt runt banan.

Adventure Bike Utbildning

Äventyr cyklar är större och tyngre än den typiska offroad motorcykel. Riders är utbildade i stigande och fallande kullar, ridning i djup sand, och ridning hoppsan, som är en serie kraftiga gupp i spåret.


Relaterade artiklar


hur man gör ryssjor för catfishing
hur man gör akryl trolling beten
hur man försegla lampor trailer
jaktbestämmelser & pistol säkerhet
hur ofta ska man byta promenadskor?
virginia snö gås jakt
ATV spår i Washburn County, Wisconsin
armborst jakt i North Carolina
saker att göra innan ett skjutvapen utbildning klass
hur reparera uppblåsbara flottar