Polaris Sportsman 700 specifikationer

Polaris Sportsman 700 specifikationer

Polaris Sportsman 700 har en valbar tvåhjulsdrift med on-demand, fyrhjulsdrift utrustad med variabel Polaris överföring. Denna ATV finns i tre färger; röd med svart, svart med silver och grönt med svarta

Motor

Polaris Sportsman. . 700 är utrustad med en vätskekyld, fyrtakt, bränsleinsprutning 683 cc twin motor med elstart. Bromssystemet är fram och bak engreppsblandare hydrauliska skivbromsar med hydraulisk bakre fotbroms och en MacPherson fjäderben fjädring fram och helt individuell bakhjulsupphängning.

Mått

Sportsman 700 är alltså 83 inches i längd, 48 inches på bredden och 48 inches i höjd med ett axelavstånd på 50,8 inches. Denna ATV väger 748 pounds med en Bogseringskapacitet förmåga på 1500 pounds. Hyllan kapacitet på 300 pounds, och bensintanken rymmer 4,13 liter.

Funktioner

Den digitala mätare har en hastighetsmätare, vägmätare, varvräknare, tripometer, timmätare, helljus och växelindikator. En DC uttag, pre-wire vinsch, höga temperaturer och låg batterispänning varningslampor är standard. Den främre förvaringsfack och bak verktygslåda kommer att hålla nödvändig utrustning.


Relaterade artiklar


hur man handlar en häst
hur man startar en johnson utombordare
hur man fixar marin radar
Sand Hill kran kost
repstegar används i bergsklättring
om beagle träd står används för jakt
Hur man monterar en gps
hur man bygger hemgjord jakt persienner
mini båt rigg tips
Hur gör jag fiskar i Kona, Hawaii?